Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

misticjoe

20. 8. 2009 13:58
mno...

tak zaprvé - v dané hodiny, které jsou zde zmíněny, obvykle slušný člověk ještě spí a neřeší, jestli nepřijela nějaká linka...

a zadruhé - každý soudný člověk se nespoléhá na MHD a využívá svého osobního dopravního prostředku :-)

0 0
možnosti
S

s.pilarova

20. 8. 2009 13:50
příměstské autobusy

Musím říct, že ačkoli jezdím na příměstských linkách Říčany - Praha už nějakým tím rokem a téměř denně, nesetkala jsem se zatím s tím, že by autobus nepřijel (nepočítám občasné párminutové zpoždění, které se prostě může stát). Zdá se mi proto divné, že se toto autorovi článku stalo hned dvakrát po sobě. Za nešťastné spíš považuji přesunutí konečné našich autobusů z Depa Hostivař na Háje, ale to už by bylo na delší povídání a odbíhání od tématu. A dokonce si ani nemůžu, tak jako kolega výše/níže stěžovat na chování řidičů, kteří jsou podle mě lidé na správném místě, zastavující na všech zastávkách a ochotní poradit. Třeba se mi ti zlí řidiči vyhýbají, kdo ví. :-)

0 0
možnosti
MR

Natramn

20. 8. 2009 10:03
autobusy

Jezdím po podobné trase (Háje -> Uhříněves) každé ráno a autobusy ČSAD Polkost mají přinejmenším několik velice nepříjemných a arogantních řidičů, několikrát se mi stalo, že vůbec nezastavili na zastávce, kde jsem chtěl vystoupit, přesto že není na znamení a já mu ještě při ukazování průkazky říkal kam jedu... Zkrátka používám pouze 267, naštěstí to pro mě nepřináší žádnou časovou komplikaci ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky