Podporuji vznik vlády ČSSD s tichou podporou KSČM

Mé iniciály jsou J.P. a jsem předsedou sociální demokracie. Rád bych lidi ujistil, že jsem vázán jistým usnesením strany a to mi brání vládnout spolu s komunisty.

Tichá podpora je však něco jiného. Je to vláda založená na „kreativních“ poslancích. Věřím tomu, že takové najdeme i v opozici ve straně ODS.



Myslím si, že by mě měl národ lépe pochopit. Byl jsem tlustý otesánek, kterého neměli rodiče rádi. Snažil jsem se jim zavděčit, aby byli schopni lásky k mé osobě.



Nyní jsem dospěl a je mi už o mnoho let více. Svědomí ve mně pořád hlodá, ale já se pořád snažím zavděčovat druhým lidem, kteří mi na základě toho projeví svou přízeň a dají mi hlas ve volbách.



Chci jenom dobro pro své voliče. Chci jim zajistit výhody, protože k nim přistupuji tak, že to jsou lidé stejně jako já, kteří nepoznali lásku, a tak jim chci projevit svou veškerou štědrost k nim.



Abych mohl být dobro, musím ze všech ostatních, kdo je proti mé osobě zaměřený, udělat zlo, že páni z ODS a pisálci z blogu idnes.cz v žoldu této strany…Novináři taky!!!



Abych mohl být pro voliče přítel. Musím z lidí, kteří mě nevolí, udělat nepřátele. Tím dělám politiku otevřené války proti ODS a jejich voličům. Kdo válku vyhrává? Ten, kdo toho urve "více" pro své voliče na úkor poražené strany. Pokud vyhraji předčasné volby, pak vám slibuji, že ze společného balíku peněz urvu více peněz pro své milované ovečky na úkor mých třídních nepřátel.



Abych tohoto cíle úspěšně dosáhl, nebojím se spolčit s marťany. Jaká jiná strana by mě mohla podpořit v tomto cíli než ta co tady vládla před rokem 1989?



P.J. : Pane s iniciály J.P. chápu, že jste měl těžké dětství a lidé vás zrovna neměli rádi. Ale opravdu si myslíte, že nejlepší způsob dělání politiky, je dělat z lidí, kteří vás nevolí nepřátele?




Nedomníváte se, že mnohem výhodnější pro naši ekonomiku by bylo, pokud bychom byli přátele a táhli za jeden provaz? Chápu, že se chcete zavděčit svým voličům a urvat jim ze společného balíku více peněz pro ně. Není smutné pokud se dva lidé nemají rádi a nemůžou se spolu bavit právě kvůli vám, který rozděluje tento národ?

Budu vrážet klín do mezery, kterou jste udělal. Zacelovat tyto rány bude mým úkolem. Pokud někdo lidi dělí, jiný se je zase snaží spojit. Otevřeně vás vyzývám: Spolupracujte se mnou. Jakou dělám politiku? Nikdo si ze společného balíku peněz brát na úkor nikoho jiného nebude. Lidé jsou přátelé a ne nepřátelé. Protože pokud jsme schopni lásky a porozumění, pak žádný nepřítel na světě neexistuje!

Mým cílem je: Snižovat počty znechucených voličů s politikou, odbourávat „krádeže“ a korupci ve státní sféře. Máme společný cíl, když máme prohozené iniciály? Ať tak či onak: Jste můj přítel a nemusíte se mi snažit zavděčit.



P.J.


Autor: Pavel Jirouš | pátek 26.6.2009 8:05 | karma článku: 24,21 | přečteno: 2104x