Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

mirek777

31. 5. 2010 21:58
Chybné počty, chybné závěry

Vaše počty (20% hlasů pro novou stranu) a podobně - to jsou naprosté bláboly. Těch dvacet procent voličů (nebo kolik jich ve skutečnosti bylo) by stejně jednu stranu nikdy nevolilo. To už byste mohl vědět, Vy politický naivo! Ve skutečnosti byly právě tyto volby jedním z přelomových okamžiků na naší politické scéně. Jenže Vám se tato změna nelíbí. Pak jste ale neměl volit nějakou bezvýznamnou pidi-stranu, která stejně neměla šanci pokořit hranici 5%, ale měl jste dát svůj hlas raději ČSSD. Dnes tu pláčete nad tragédií, kterou jste si sám zavinil. ;-) 

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

31. 5. 2010 14:50
Kdyby

byly v p*deli ryby, nemusely by být rybníky. Asi tak.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

31. 5. 2010 11:03
rád bych věděl

kde se pořád bere ta neuvěřitelná naivita, domněnka, že když se všechno vymění, bude to lepší než to předchozí. Podle Havla a dalších, jak je pan Jirouš uvádí v "tiráži" svých blogů, by  nejlepším řešením  byla vláda malých stran. Když pomineme skutečnost, že být malou stranou (politickou, jasně) je spíše neschopnost než zásluha, vedlo by to pouze k tomu, že by se taková sešlost  nedokázala dohodnout ani na přestávce k obědu. Konečně, zkušenost tu máme - OF, později OH byly právě takovým uskupením nejrůznějších lidí a názorů. Jak to s nimi dopadlo víme všichni. Opravdu nepochopím, proč jsou lidé, kteří chtějí začínat pořád od samého začátku. Asi je v nich hodně ze strýce Františka ze Saturnina.

0 0
možnosti
PJ

Pavel Jirouš

31. 5. 2010 23:00
Re: rád bych věděl

Máte pravdu. Stačila by jedna pořádná. To je celé.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

31. 5. 2010 10:35
Korouhvička Jirouš

Ještě nedávno p. Jirouš obhajoval Paroubka a čSSD a dnes už tyto řeči.

Je mi z vás poněkud šoufl.Rv

0 0
možnosti
PJ

Pavel Jirouš

31. 5. 2010 22:58
Re: Korouhvička Jirouš

Bohužel nechápete co je středová politika. A neznáte mé starší příspěvky, ve kterých otevřeně píši proti Paroubkovi.

0 0
možnosti
PH

petrph

31. 5. 2010 8:31
k jenomu povzdechnutí

Ano "Škoda, že alternativa zde není sjednocená". Neboli, kdyby každá ze stran měla zcela odlišný program, asi bychom mohli vzdychat nad tím, že jeden program zvítězil, zatímco ostatní  propadly , a lidé kteří je  podporovali se cítí ignorováni.

Jenže, když se podíváme na programy, zvláště menších stran, vidíme že jsou si téměř podobné. Odejítí politických dinosaurů, zkoncování s korupcí, rozumné šetření, potřebné reformy, práce pro lidi, atd atd.. Dá se řící že jediné v čem se ty strany liší, jsou dlouhé  seznamy vlastních kandidátů do sněmovny. Proto, se vlastně alternativy nemohou sjednotit. Programově snad, ale dohodnout se, kdo bude sedět v parlamentě, a kdo dál jen platit příspěvky :-(

0 0
možnosti
DH

rybí kostička

31. 5. 2010 8:23
Človíčku pomýlený

On ty nevolivší c sobotu do 14.00 někdo držel na řetěze, aby nemohli k urnám?

0 0
možnosti
J

jjezekj

31. 5. 2010 8:28
Re: Človíčku pomýlený

Myslel malé strany, které se nedostaly do parlamentu.

0 0
možnosti