O modelingu a naivních lidech

I každý ubožák se za peníze může stát někým! Uskutečníme vaše sny. Dáme vám pocit, že jste vyjímečná osobnost.

Kolik lidí mě pozná? Ano jsem to doopravdy já. Většina mých známých mě nepoznali ani poté, co jsem jim to řekl. Podívejte se na to takhle. Tady ty lidi nesmí být poznat. Protože jde o náš úžasný výrobek x,y!

Jde o to, že my potřebujeme přesvědčit chudáky, že se můžou stát výjimečnými osobnostmi. Každý se jí může stát. Stačí za třičko 30 tisíc dát!

Čím více chudáků bude v tomto světě. Tím větší bohatství bude naše!

Musíme je prezentovat jako dokonalost sama. Jakou mají úžasnou pleť. Jací jsou to krásní nadlidé. Pár tun makepu a pak trochu vylepšíme výsledný produkt na PC a je to!

Ještě se budou moct lidé přetrhnout, aby měli náš produkt.

Protože kdo nemá hodinky za 1000 00 Kč a večerní šaty za 1000 00 Kč jakoby nežil.

Pokud by to bylo podle toho Jirouše, že by to bylo o nějakých osobnostech, kteří by s nějakou firmou sympatizovaly, kdo by veřejně mohl sympatizovat s tím, že je dobré mít předražené oblečení a dát na předražené značky? Kdo by nás veřejně propagoval, aniž by na něj lidé nezačali házet vajíčka? Absolutně nikdo...

Proto musíme ty lidi přesvědčit, že ten kdo utratí za náhrdelník 3 milióny Korun, je někdo! Je něco víc než obyčejný smrtelník. Potřebujeme na to ty nejkrásnější a nejluxusnější panáčky. Dáme jim za to hodně peněz a oni nám rádi za dané peníze zapózují. Loutky jsou to ubohé zcela v našich rukou...Za peníze udělají úplně vše!

Také jsem byl takový panák. Ale už jím dávno nejsem. Projevuji se jako osobnost. Propaguji to, s čím sám sympatizuji. Neříkám lidem: Kupte si triko za 30 tisíc, ani bych to nemohl dělat. Nematu lidi záměrně tím, že ve skutečnosti vypadám úplně jinak, aby lidé z toho měli "mindráky" a tím se z nich pomalu a jistě stávali další zoufalci, na kterých někdo bohatne.

Zvláštní, že tu jsou i lidé, kteří si musí penězi neustále dokazovat, že jsou něco víc než obyčejní smrtelníci. Řada panáčků a panenek je v tom utvrzují, že to dělají správně. Ve skutečnosti pracují pro tyto nechutně předražené firmy. Všichni si totiž na těchto lidech kapsu namastí do syta a spravedlivě se rozdělí o výsledný zisk!

Autor: Pavel Jirouš | pondělí 4.1.2010 8:03 | karma článku: 10,57 | přečteno: 1595x