Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

mirek777

19. 10. 2009 20:48
Opravdu jsem se snažil tě pochopit

Chlapče, jsi pro mě stále větším oříškem. Tvoje články se mi zpočátku hodně líbily. Nebylo to tvým politickým zaměřením, protože v tomto oboru lidské činnosti spíše bloudíš, a nemáš ještě ujasněno, jaké máš vlastně priority. Proto se ti podle jednoho českého přísloví stává, že jsi "kam (mediální) vítr, tam plášť" - chvíli napravo, chvíli nalevo. Tvé články se mi líbily pro upřímnost a odvahu dát druhým najevo, co si myslíš. Jenže se něco změnilo - už ti nějak přestávám rozumět. Svůj poslední článek jsi zřejmě psal moc rychle, nebo sis koncept nedobře připravil někde v bufetu nad párkem s horčicí, a tak se stalo, že výsledkem je nesourodá změť výkřiků, komentářů, výsměchu a kdo ví čeho ještě. Moc mi to nedává nějaký smysl. Co s tím? ;-) 

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

19. 10. 2009 8:32
Prosím

přestaň psát, ty tvé slátaniny se nedají číst. Najdi si jinou zábavu, třeba dělej zas toho modela, tam to tvé IQ nebude vadit. 

0 0
možnosti
JS

astar

19. 10. 2009 8:16
víte co

Vážený pane, víte co??? Já BUDU volit Paroubka a to jen pro to, že v tomhle státě je tak ale tak neskutečný nepořádek, že budu rád, když čr zkrachuje, dostaneme se do správy EU a konečně dá někdo tady ten bor... nepořádek dohromady..... čím dříve tím míň to bude bolet.. a vy si snad myslíte, že mezi ods a čssd je nějaký rozdíl??? a vůbec, mezi stranami?? nenechte se vysmát, podívejte se jak ,,vládl,, ty 2-3 roky Topolánek a pak mluvte.. je to ´všechno stejná banda.. at to paroubek všechno rozdá a bude pokoj, třeba nás koupí čína..

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky