Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

6. 8. 2009 10:01
Čunek...

Čunek...kterej to je?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

6. 8. 2009 13:20
Re: Čunek...

No, to je ten, co vsetínským ci*ánům postavil nové sídliště! Nevyhnal je ani do Janova ani Chánova, ani  nikam jinam, a proto je rasista ze všech nejrasistovatější. Ten plac neprodal pražským developerům.A ještě navíc, v těch nových bytech po nich chce aby tam byl pořádek.

A justice, která zmanipulovala jeho kauzu se teď musí bát, protože při řešení jeho trestního oznámení už možná, konečně všechno vyjde najevo. je jenom dobře, že to dělá.

Otázka pro všechny: kdo z Vás, znal starý činžák uprostřed Vsetína, vedle polikliniky? Ten ať hodí kamenem!!

0 0
možnosti
E

editi

6. 8. 2009 9:57
Osobně bych se

také domáhala satisfakce, když by mě někdo křivě obvinil a já byla nevinná. Bohužel prokázat někomu tr. čin je težší než křivé obvinění. Naše st. zastupitelství udělalo zásadní chybu, že věc nebyla dotažena do konce a na Čunka nebyla podána žaloba. Jenom soud by mohl vyřknout zda je Čunek vinnen či nevinnen. Takže jsem na straně Čunka a vinnu na sebe vzala soudní mafie, Vesecká a spol., jak nám sdělila bývala st. zástupkyně Benešová, přestože za práci této mafie budou pykat možná nevinní lidé.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

6. 8. 2009 9:30
souhlasím s Einsteinem

On totiž vyslovil názor, že jen dvě věci jsou nekonečné: vesmír a lidská hloupost, ovšem tím vesmírem si nebyl tak úplně jistý. Řekl bych, že pan Jirouš je dostečným důkazem o pravdivosti druhé části tvrzení. Blábolil onyndo cosi o vymývání mozků jen proto, že jakési laboratoře nenalezly exaktní potvrzení milované představy o výrazných výhodách takřečených bioproduktů a teď v tom pokračuje. Pan Čunek se rozhodně neměl dostat do vysoké politiky, ale proč by se kvůli tomu nemohl domáhat satisfakce? Kupodivu pan Jirouš ani ostatní mudrcové nikterak nepozvedli hlas v průběhu "akce Čunek" - a tehdy k tomu bylo více než hodně důvodů. Asi to bude tím, že o tvrzeních politicky či jinak korektních se nepochybuje, zatímco názory jiné nebo dokonce opačné jsou bez dalšího zatraceny (i s autory).

0 0
možnosti
S

Semper2

6. 8. 2009 9:29
Jiřímu Čunkovi držím palce, aby všechny ty estébácké lumpy

(Obsta, dr. Nováka a spol.) dostal před soud. J.Č. se "provinil" pouze tím, že nebyl do vrcholné politiky vybrán "vnitřním okruhem" vyvolenců.

 Vrat´te se k roznášení dopisů a předvádění spodního prádla.

Rv

0 0
možnosti
JK

babacek

6. 8. 2009 8:56
Jiří Čunek

Každý soudný člověk vím že to byla intrika jako hrom. Jediné co mu lze vyčítat je zneužití soc. dávek.

Jeho další neodpustitelnou vinou je, že sáhl na výnosný byznys tzv. rasových hochštaplerů. Ti se naučili vydělávat na romském problému, aniž by měli zájem ho řešit. Do světa samozřejmě halasně vykřikují pravý opak. Čím hůře tím lépe. Pro ně. Předpokládám, že už jich bude více než samotných Romů. Vždyť sedí všude, od „horní-dolní“ až po Prahu. O čem to svědčí? Že ti, kdo ostře kritizují netoleranci, zřejmě patří k těm nejvíce netolerantním. Pan Čunek se stal jejich exemplární obětí. A co na to daňový poplatník? Ten z toho, pokud to tak půjde dál, dozajista zčerná. Budiž nám chabou útěchou, že to není český vynález. V této souvislosti odkazuji na knihu P.Buchanana Smrt Západu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky