Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SHO

Sir Humprey original

4. 11. 2009 9:33
Má. Totálně

0 0
možnosti
R

rojack

4. 11. 2009 9:21
Původně jsem chtěl napsat něco jadrného

ale potom jsem si přečetl váš příspěvek o kousek níž. Dobře, máte právo si organizovat svůj život, svoje vzdělání, atd... Potom ale neskučte, že na místo doručovatele je 50 zájemců a volná místa jsou pouze pro VŠ. Pokud se chcete mít lépe, dostudujte, vzdělávejte se, učte se jazyky, vždyť to je ta svoboda, po které jsme toužili. Vy jste dobu před 20 lety nezažil, já ano.

Neupínejte se k tomu, že stát vás ochrání, zaplatí dávky, nakrmí vás. Teď je to na každém samotném člověku, jak se k životu postaví.

Neskočte Paroubkovi na špek. Já myslím, že už i vy chápete, že všechny jejich sliby jsou jen sliby. (Ale zní pěkně, že?) Že jim jde jen o jejich koryto. Vždyť: "Dámy a pánové, kdo z vás to má?"

0 0
možnosti
VZB

Velmi zlý bobr

3. 11. 2009 15:51
Je mi sympatické,

že se díváš na politiku z různých stran spektra, že už nejsi fanatickým stoupencem jedné strany, jak se zde může někomu zdát, ale ti lidé většinou neznají ostatní tvé příspěvky... Je škoda, že jsi opět přerušil studium, ale ty sám asi nejlíp víš proč... možná svatba, mimčo... No držím ti palce. A piš už konečně bez chyb...

0 0
možnosti
PJ

Pavel Jirouš

3. 11. 2009 23:17
Re: Je mi sympatické,

Jeden z těch výrazných je např.: Nevěřím ČSSD ani slovo: http://jirous.blog.idnes.cz/c/93465/Neverim-CSSD-ani-slovo.html

Jinak je to tak. Pouštěl jsem se již prakticky do všech stran.

Co se týče studia. Chtěl jsem zkusit soukromou vysokou školu (dokonce jsem byl přijatý ke studiu), ale nakonec jsme s manželkou rozhodli, že ty "peníze" se budou hodit do "rozvoje" mladé rodiny (vybavení domácnosti a podobně).

Dříve jsem studoval na státní VŠ, ale vybral jsem si bohužel špatný obor.

Pak jsem se chtěl něco v životě naučit pořádného, a tak jsem pracoval na stavbě, abych si vyzkoušel jaké to je, dělat manuální práci. A prostě mě nejvíce bavila práce se dřevem. Pak jsem si chtěl poznat, jaké to je, dělat doručovatele na vesnici. Po nějaké době jaké to je, dělat doručovatele v Praze....A to už máme současnost. Je mi 25 let.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 11. 2009 15:28
viz otázka v nadpisu

ANO

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 11. 2009 15:31
Re: viz otázka v nadpisu

a když ne vypatlanej, tak řádně vymytej těma vymejvačema, kteří pracují na bázi školství, které jsem zažil já osobně od roku 1979 do roku 1989

Neskutečný blamáže, přibarvený prohlášení, růžový sliby do budoucna. Humus

0 0
možnosti
A

Arth-

3. 11. 2009 14:40
Čert vzal dukáty...

stejně sem už brzo přestanu chodit: DEBILE!! Paroubek je zloděj, gauner a všivák nejtěžšího zrna...  lže kudy chodí a na důchodce myslí tak akorát jak si nakoupit jejich hlasy za CIZÍ peníze!!!

To, že je vypatlanej je jen jedna z možností... spousta jeho voličů jsou stejní grázli jako je on sám!

0 0
možnosti
MZ

Cavaliere

3. 11. 2009 13:27
Hm

Podle některých příspěvků, si myslím, že ne jenom voliči ČSSD.8-o

0 0
možnosti
PM

Autobus s tykadlama

3. 11. 2009 12:47
že člověk by měl mít možnost si najít práci

 ... to jistě máte pravdu. Ale PROČ mu má společnost toto hledání práce platit?

(ze svého platu platím mimo jiné příspěvek na fond nezaměstnanosti, či jak se to jmenuje)

Pokud přijdu o práci náhle, měl bych mít určitou rezervu, z  níž měsíc, dva vyžiju. Pokud si příspěvek na zaměstnanost, jenž dnes platím budu platit jako komerční pojistku na ztrátu zaměstnání, dostanu peníze ve smluvené výši od pojišťovny ( dnes už se běžně sjednává pojistka schopnosti splácet půjčku, jistě by se pojišťovny nebránili novému produktu)

0 0
možnosti
LH

ant.

3. 11. 2009 12:02
...na tvou otázku není lehká odpověď...

...já se domníval, že volyči čssd jsou bezmozci, ale po zralé úvaze připouštím, že část z nich může mít mozek jen vypatlaný...ovšem ty patříš evidentně do té první kategorie...Rv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

3. 11. 2009 10:12
Svůj ke svému

Když ČSSD věříte, věřte si. Ale až narazíte do zdi jménem REALITA A STÁTNÍ ZÁVAZKY, tak si nestěžujte na jiné politické strany.

Každý si musí nabít "čumák" (anžto zkušenost je nesdělitelná, ta se musí prožít), chytřejší se poučí, "jednodušší" si to celé za čas zopakuje.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

3. 11. 2009 10:01
karma

V článku se mi zvláště líbí ten závěr (předposlední odstavec). Karma článku ukazuje, že i mezi čtenáři iDnes se najdou tací, kterým se článek líbí. Ta diskuze zcela neodráží průměrný vzorek čtenářů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky