Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Uterox

16. 7. 2009 15:48
I mistr tesař se někdy utne

Kritika sebe sama: Vážený pane právě se vám podařilo napsat článek o ničem. To znamená, že jste napsal něco, co je veřejnosti známo, a proto není potřeba o tom psát či to jakoliv rozebírat. Pokud tady neustále píšete o tom, jak rád byste viděl nějakého blogera na politické kandidátce. Pak si buďte jistý, že Jiří Paroubek blogerem je a naleznete ho kandidátce ČSSD. Co se týče generalizování problémů, to se vám povedlo přímo perfektně. Nikdo nemůže říkat, že úředníci a politici nepřikládají hlasu lidu váhu. Tyto informace jsou zkrelsené a zaváděcí. A co se týče arogantních lidí: Naučte se je respektovat. Každý má právo svobodné volby. Tak se do nich neustále nepouštějte. Neberte jim svobodnou volbu a smiřte se s tím, že to tak je. Možná pak napíšete kvalitní článek o něčem, který bude pro společnost velkým přínosem, ale tenhle to rozhodně není. Tenhle byl přínosem jenom pro vás, protože jste si uvědomil svoje vlastní chyby.

Uterox (Pavel Jirouš)

0 0
možnosti
VZB

Velmi zlý bobr

18. 7. 2009 10:01
Re: Jsi opravdu blázen.

Tipuji to na schizofrenii (mimo jiné).

0 0
možnosti
PJ

Uterox

16. 7. 2009 15:37
I mistr tesař se někdy utne

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

16. 7. 2009 14:16
Tak nevím...

Proč si myslíte,že by politici s vámi měli komunikovat a brát vás vážně?Jak už tady bylo psáno - zkuste se zapojit do té politiky,nejlépe do té komunální a když budete aspoň tak dobrej,jako namyšlenej -třeba vás pak kolegové politici budou brát vážně.Zatím jste jenom "obyčejnej" bloger,co napíše občas něco světobornýho,jak si neskromně myslí...Hezký den přeje hasmen.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 7. 2009 11:41
další blb na obzoru

Státních zaměstnanců je cca 480.000, z jich úředníků cca polovina (po odečtení učitelů, hasičů, policistů, vojáků, ...). Kdyby si každý z nich dělal co chce a nebyl postižitelný, tak tu máme velmi rychle anarchii.

.

Co kdybyste si vyzkoušel práci státního úředníka? Abyste tatdy neplkal notorické lži .... V rodině pár úředníků mám a nezdá se mi, že by si mohli dělat, co se jim zlíbí (jim také ne).

0 0
možnosti

vodní želva

16. 7. 2009 9:56
Tedy sebevědomí Vám nechybí.

Každý může kandidovat v jakýchkoliv volbách a nemůže mu v tom být bráněno, takže i Vy nebo jakýkoliv jiný bloger, toto právo mu nikdo nebude odepírat. Jo a když jste u těch preferenčních hlasů, tak se domnívám, že ze zdejších blogerů nejvíce preferenčních hlasů ve volbách dostanou Jiří Paroubek a Miroslava Němcová.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 7. 2009 9:50
chi.....

nefandíte si trochu?8-o

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 7. 2009 11:41
Re: chi.....

ne, je to kardinální ... píííp

0 0
možnosti
D

da.rock

16. 7. 2009 9:47
Jsem přesvědčen

že politici bloggery nepřehlížejí. Akorát jejich psaní přisuzují právě takovou váhu, jakou ve skutečnosti má - tedy velice nízkou.

Co si to o sobě namlouváte? Že jste nějací novodobí disidenti? Že jste hvězdy, elity národa, jen proto, že máte blog na iDnes? Proč by zrovna vám měli politici naslouchat víc, než staré Blažkové z Horní dolní? Její hlas má pro ně stejnou váhu, jako hlas nedostudovaného modela či boxera. Akorát Blažková nemá čas sepisovat své duševní výrony a zveřejňovat je na netu.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

16. 7. 2009 15:43
Re: Jsem přesvědčen

R^

0 0
možnosti
TP

Igor1

16. 7. 2009 8:33
No to je ale fakt hrozný

Nedostudovaný pošťák napíše článek a nikdo z politiků ani státních úředníků s ním nechce mluvit. To je opravdu strašný, nic horšího se nikdy nikomu nestalo. Skoro jsem se rozplakal ;-(;-(;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky