Jak ODS a TOP09 vymývají lidem mozky!

Karel Schwarzenberg je čestný a inteligentní člověk. Společně vyvedeme zemi z krize a uděláme nepopulární opatření. Ti kdo nás nevolí jsou komunisté. Uvádím zde běžný mýtus a čistou pravdu, jak je tomu doopravdy!

Kolik lidí může propadnout takové víře? Jste nemakačenkové! Obyčejní lidé, kteří závidí nám těm bohatším jejich pozice a chcete přijít snadno k penězům, aniž byste proto museli cokoliv udělat. Takových článků je tu s karmou přes 40 strašně moc.

V současnosti zde probíhá tvrdý boj. ODS + TOP09 by rádi zde vytvořili Ameriku ve velkém. Na tom by se dalo pořádně napakovat! To by bylo panečku peněz pro spřízněné firmy a pro nás!

Jakou roli v tom hraje SPO? Zeman stojí za přeběhlíky. Netajil se tím, že je proti ČSSD, a že by spolupracoval s ODS. Je to demagogie ve velkém. Přitom se tváří, jak chce zvýšit práva občanů, ale hlavní cíl je jiný: Podpořit vládu ODS a TOP09. Nebo alespoň uškodit ČSSD a sebrat jim trochu preferencí a přispět tak k vítězství ODS.

ČSSD + KSČM jsou proti tomu, aby se zde vytvořila Amerika a chtějí toho využít k tomu, aby mohli vládnout. Co pak budou dělat, zůstává otázkou…

Lidovci a Zelení? Rádi se přidají ke komukoliv, aby mohli vládnout. Je jim jedno, jestli zde bude Amerika nebo ne. Maximálně to udělají tak, aby to bylo pro ně maximálně výhodné a budou se snažit uplatnit svůj vyděračský potenciál. Ztratili dost důvěry u veřejnosti, která volá po změně.

Věci veřejné? Jsou proti Americe. Chtějí reformy a zrušit některé nepopulární poplatky. ČSSD jim navíc pomohla ke zviditelnění. Chtějí referendum a jsou proti morálnímu odškodnění církve (270 miliard) To naznačuje možnou spolupráci, protože v řadě otázek se shodnou.

A teď program stran vyznávajících Ameriku: Nechtějí referendum. Dokonce dělají obstrukce, aby se to nestihlo uzákonit. KSČM však za to aktivně bojuje již několik let!

A pak která strana je více demokratická?

Vzkaz pro občany je tak zcela jasný: Nechceme, aby zde lidé měli nějaká práva. Věříme, že se na nás za to nenaštvete, a že kvůli tomu nebudete volit komunisty nebo někoho jiného. Věříme, že inteligentní lidi volí jenom nás.

Nedávno náš prezident odmítl podepsat zákon o krajském referendum. Své rozhodnutí odůvodnil tím, že má záchvaty paniky, kam by ta naše demokracie vedla, pokud by lidé začali mít mnohem více práv. Obává se, že tím by byla ohrožena svobodná ekonomika. Fňuká, že tuto vzkvétající demokracii již nelze potlačit silou, jako se to dělalo dřív.

Naše „pravice“ chce následující věc: Hromadně propustit co nejvíce lidí a stávajícím zaměstnancům přerozdělit práci, která se nově uvolní. Platy ovšem zůstanou stejné! Tím se dosáhne maximálních zisků firem jako v Americe, kde mají s tímto systémem a s následky uvedeného chování velmi bohaté zkušenosti. A se skutečnou pravicí to nemá nic společného! Připadá vám to jako program na snížení nezaměstnanosti?

Chtějí navíc, aby zaměstnavatel mohl dát výpověď bez udání důvodu. To znamená, že pokud zaměstnanec nebude svému zaměstnavateli po vůli. Nebude plnit jeho příkazy a úkony. Může to vést k propuštění z práce. Po vůli se samozřejmě rozumí plnění a uspokojování sexuálních potřeb svému páníčkovi. Popřípadě budou od vás vyžadovat svlékání u tyče, abyste jim vydělali balík!

Lidé, kteří přijdou o práci navíc nedostanou žádnou podporu! Maximálně jim stát zajistí v podání naší PRAVICE veřejně prospěšné práce za nějakou směšnou mzdu.

Pak chtějí lidem snížit dostupnou zdravotní péči. Aby se sice platilo zdravotní pojištění, ale ve skutečnosti si každý bude muset navíc platit zákroky a léčbu sám jako v Americe. Tím se vympupuje nehorázná suma peněz od lidí. A o tom to je.

Ušetřené peníze využijí tak, že dají papeži 270 miliard Korun na stůl. Je nutné si uvědomit, že Kalousek a Schwarzenberg jsou hlavními předkladateli zákona o církevním vyrovnání. Respektive chtějí dát odškodnění církvi za psychickou újmu, co tady u nás za komunismu vytrpěla. Šlechta šla vždy na ruku církvi.

Když se pana Schwarzenberga ptali, kolik lidí bere přídavky. Vůbec nevěděl. Hlavně, že chce veškerou podporu zrušit a dát to té církvi.

On totiž žije v jiném světě. Zná samé movité lidi s příjmem 70 tisíc a výše. Tito lidé přirozeně žádné přídavky ani podpory nepotřebují. Je to tak.

Mám lepší nápad: Co kdybychom se odškodnili všichni, co jsme si museli vytrpět za komunismu: Ať uvolní státní kasička 1 bilión Korun a každý dostane rovný díl. Třeba nám to zvedne náladu. Že se to bude muset jednoho dne zaplatit? To už nás trápit nemusí. Jak bych to vyjádřil slovy prezidenta? Budoucnosti nic nedlužíme! Oni si s tím poradí. Naše děti budou mít mnohem vyspělejší technologie, díky kterým budou dosahovat mnohem vyšších ekonomických zisků.

Autor: Pavel Jirouš | čtvrtek 8.4.2010 8:03 | karma článku: 21,03 | přečteno: 1520x