Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

T78o24m37á58š 13G78a24y78e34r

19. 11. 2016 20:43

P.S. Listopadový písně zní... I proslovy.... mnozí si s nimi opakovaně natloukaj hu.., protože platí to Čapkovo Kdo je slušný, byl slušný vždycky. A někteří z nás nemáme tak špatnou paměť....;-)

1 0
možnosti
JK

Jo, souhlasím. R^

Mám však jeden dotaz k vaší oblíbené formě. Samozřejmě lze pochopit obsah a smysl vašich textů. Ta forma je ale podle mého málo sdělná. Namyslíte si, že svá sdělení trochu zbytečně komplikujete? Tím myslím i sobě. Vím, že je to záměr, ale neuražte se, jste si jistý, že sám sobě vždy správně rozumíte?

2 1
možnosti
Foto

:-) Ujištˇuji Vás, že rozumím, a jak je vidno, nejsem sám. Onou formou se pak navíc i bavím, a velice. Chápu, že mnozí vychází toliko z nadpisu, max. ještě z perexu, popř. jim nezapadá do celk. kontextu jak obsah, tak i smysl/PODSTATA MYŠLENKY, článku. Ovšem, tací jsou ,,mou formou" v podstatě, do jisté míry až ,,eliminováni", což nebývá na škodu;-) Mnohé trolly, ale i ty. co mě ,,nemusí" to tak dost odrazuje i od tzv. diskuze, což též nepovažuji za škodu. Že to má vliv na čtenost, a tím i na karmu, to vím, ale nijak mě to netíží. Jinak Vás zdravímR^ J.A.J.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
TG

T65o43m19á47š 35G52a35y74e14r

18. 11. 2016 17:29

R^ Ano, kdo z nás by to neznal...!

2 0
možnosti
JS

:-)R^ nabila jsem si v životě zdatně, tak vím, že to bolí víc než facka pádnou rukou :-)

2 0
možnosti
JS

Horste, bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí ;-D

2 0
možnosti
Foto

Milý ČLOVĚKU, jako dycinky máš pravdu!!Jestli nevíš, máš tu dámskou konkurenci. Ona nová blogerka píše podobným stylem jako Ty. Jana Slaninová se zove a je to sympatické mládě. Tohle R^R^R^ ale patří Tobě!

3 0
možnosti
LK

jo jo, člověk se strašné diví, že si od něj nikdo nenechá poradit ale vůbec se nediví že pořád sám opakuje stejné chyby dokola :)

1 0
možnosti
MD

Kdyby jen jednou, na jedno stejne ci pribuzne 'tema', tak by to i slo. Jenze tomu tak neni.

2 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik