Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-€„Na televizních obrazovkách vidíme všichni popravy novinářů. Mimochodem já, jako všichni politici, novináře, hlavně politické komentátory nenávidím, ale přesto se mi takový přístup k novinářům zdá nepřijatelný,“ uvedl Zeman v projevu, jehož záznam má MF DNES k dispozici.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zemanuv-projev-na-rhodosu-dcf-/domaci.aspx?c=A140926_193843_domaci_wlk

Zde je celý ,,výcuc" k inkriminovanému sdělení. Zda byl v ruštině, či angličtině, či snad česky, z toho nevyplývá.:-/ Ve zvukovém záznamu v článku (v ruštině) jsem jej nepostřehl.Ani nemohl, neb tam není!Třeba je v dnešním výtisku MF;-)

Co se týká mého dnešního článku, myslím, že je dosti srozumitelně formulován. Nepsal jsem jej proto, abych se každému zavděčil:-) I jsem počítal s tím, že ne všichni jej celý pochopí, či dokonce snad pochopit chtějí. Jestli jsem tím ,,někomu" šlápl na kuří oko, není mou vinou. Já jim jej nezpůsobil , ani je nežádal, aby si na něj šlápnout nechali. Co a proč někomu vadí, to by se každý měl nejprve zeptat sám sebe. Nemluvě o ,,postřelených...";-O;-€8-o;-)

3 0
možnosti
Foto

Mne jste se nedotkl. já už napsal své.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, to, že Vás pochválil pan Chrástek, mi stačí. Takže si pošetřím klávesnici.Rv

1 5
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, to, že Vám stačí vyjádření jiného diskutujícího, je také odpovědˇ i ukázka. Vaše;-)

4 1
možnosti
Foto

Ještě jednou dotaz, milý autore:

Tvrdíte, že Palata píše nepravdu a Zeman se bagatelizace popravy novináře nedopustil?

Díky za odpověď.

1 0
možnosti
Foto

Tedy opět, viz. můj článek a mé předchozí odpovědi v diskuzi..Jinak dost dobrý pokus;-)

1 1
možnosti
JC

R^ Ano. Bezesporu dobře napsané a vystihl jste podstatu. Někteří se už i ozvali, jak se v článku našli.;-)

3 0
možnosti
Foto

Úroveň naší žurnalistiky je velmi slabá, vlastně celých 25 let. Ostatně je obrazem prostředí, v němž se novináři pohybují. Asi bych nedokázal ukázat na jednoho, který má setrvale vysokou úroveň svých komentářů. V tom se s kritiky Palaty shodnu.

V čem se však absolutně neshodneme, je to, že vám snad vůbec nevadí výrok Zemana (uvědomte si, že v pozici prezidenta??),  kdy ovlivněn svou nenávistí silně relativizuje, když novináře podříznou na jatkách.

Pokud si i vy myslíte, že si to ten novinář skoro zasloužil, tak..... běžte objímat stromy na Vysočinu. Tam se křupanům zřejmě daří.

2 3
možnosti
Foto

Vycházíte, bohužel, nejspíše z článku p. Palaty. Ve skutečnosti však jednoznačně toto Zeman odsoudil. Ale on každý výrok lze prezentovat různě, třeba i účelově, že. Najděte si i jiné zdroje. Popř. i svéraz. poslední blog např. p. Havránka.8-o;-)

4 2
možnosti
Foto

Za socíku to bylo celkem jasný. Dneska se ta morální hranice v tom klubku hadů jen těžko rozeznává. R^

6 0
možnosti
Foto

Pan Palata je režimní propagandista. Od těch z 50.let se liší jen vyšším platem a lepším oblekem.

6 0
možnosti
PBR

Chlapi v hospodě, když zajdu na točený se mě ptají co mám na tom Putinovi, že o něm a Rusku tolik píšu. A Vy jste dnes naprosto perfektně odpověděl za mě. Když jsem si blog zakládal, chtěl jsem psát o věcech kolem mě a třeba i nějaké veselé historky co jsem zažil nebo prožil.  A tak jsem se zaměřil právě na základě článků pana Palaty na jakýsi protipól toho co nám naše média servírují jako pravdu a o čem se sami můžeme díky internetu přesvědčit, že je výmysl nebo lež.

A že ty články, které informují tak hloupě jednostranně fungují, se můžeme všichni každý den přesvědčovat zas a znovu třeba pod články v diskuzích. Teď nemám na mysli články blogů, ale na hlavních stránkách internetových novin.

Jsem se zase rozepsal ;-D. Tak to utnu, snad jsem se vyjádřil k jádru věci a jen dodám, že dávám velikou karmu a přeji hezkou sobotuR^

7 0
možnosti
JV

J56a84n 16V35l54č58e92k

27. 9. 2014 8:40

To u nás v hospodě by vás chlapi nakopli do pozadí, žebyste letěl až do Ruska, a tam se zapíchl vašemu milovanému Putinovi...víte kam. Vám by se tam líbilo.

5 5
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik