Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten přiložený klip ukazuje, že Zeman velmi neférově překroutil slova Schwarzenberga. Na druhou stranu slaboučký Schwarzenberg nebyl schopen Zemanovi tuto "neférovku" omlátit o jeho nevymáchaná ústa, i když měl tu možnost. Z tohoto pohledu si Schwarzenberg prohru v prezidenstské volbě zasloužil.

0 0
možnosti
Foto

Proč fabulace? Ale jinak dobrej pokus;-)Takže zdravím. J.A.J.

 Benešovi dekrety nikdo nezrušil. Zůstaly součástí našeho právního řádu. Měli být dodnes platné, ale byly prolomeny! A prezentovat důsledky II.WW jako porušení práv proti lidskosti prizmatem současnosti není nic, než účelové a vědomé zvěrstvo!

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale Vašim duševním pochodům nerozumím. A to mám surrealismus a dada rád.

2 0
možnosti
Foto

Dnes už je to jednou jisté, vstanou nový dadaisté. Ač byli i tací, a jistě stále jsou, kteří mysleli, že opakem dada je nět. Není to pro vás příliš surrealistické?;-DJinak já Vašim duševním pochodům asi  trošku ano.Tedy podle Vašich reakcí a vyjádření v některých diskuzích u mnohých blogů. Ale mohu se pochopitelně mýlit. Trvdit, že jdete přímo s ,,proudem" bych si nedovolil, i když mnohé často strhává, že:-P

0 0
možnosti
TG

T11o14m74á27š 57G37a51y34e49r

12. 11. 2014 19:24

R^ Výborný - a přiložený klip ? Poučné připomenutí! Zdravím Vás Jiří:-)

1 0
možnosti
Foto

I já Vás TomášiR^

0 0
možnosti
Foto

Já se pohybuji v jiné rovině úvah. Konspirace neberu, možná někde pracuje Kalousek, aby se zase dostal ke státním penězům.

Já situaci pojímám jako kotel, pod nímž se už 26 let topí a kde pomalu tlak páry hrozí obtržením vršku.

Je třeba dávat pozor, abychom pro stromy neztratili ze zřetele les.

2 0
možnosti
Foto

To ano pane Macháček.  Snad jen, že politika je i věčná konspirace. A na dva Růžičky stačily dvě kukličky. Na jejich hlavičkách. Třeba to byli jen recesisti, ani to bych nevylučoval.;-) Ale odezvu to mělo, že. Až po ,,Zemanovo gestapo", jak se vyjádřil jeden bloger:-/

2 0
možnosti