Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Piš radši o letcích, než o blogerech a diskutérech :) Dobré texty si vždy čtenáře najdou bez ohledu na to, co je v diskuzi .)

1 0
možnosti
Foto

Když ono někdy těžko ,,odolat" a nerejpnout si, či sem tam přes prstíky klávesové klepnout některé ,,pravověrné" s ,,bohatým výrazivem";-) A taky nejsem až tak ,,jednostrannej";-) Jinak zdravímR^

1 0
možnosti
Foto

Jiří, Jan Werich musel už tenkrát mít zkušenosti s psaním blogů a s diskutéry. A teď mám podezření, že my dva a ještě několik blogerek a blogerů máme totožnou krevní skupinu. I virtuální kamarádství existuje, si myslímR^ no, a teď je najednou půlnoc!!;-D a to je SRANDA veliká!

1 0
možnosti
Foto

Zdravím srdečne HorsteR^ Já šel včera dřív spát, tak až tedˇ vodepisuju. Máš jistě pravdu. Jsou lidé na jedný vlně nalaldění. Souznění, jedna struna a tak. Ale i když přijde disharmonie, což je normální, tak z toho není nenávist, protože rozum dokáže rozlišit. A pak z toho může zas bejt ,,mezi takovejma" i ta správná srandaR^

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkné, ta total hra tady skutečně běží a fest. Blábolilů je tady požehnaně a každý si to myslí o tom druhém, kdo si to myslí o něm. 

Malý dotaz: ta "desítková domovnice", to bylo myšleno její poprsí či, že úderem desáté zamykala dům?

1 1
možnosti
Foto

V tom tehdejším našem věku nás poprsí kdejaké ,,herdekbaby" opravdu nezajímala. Ovšem její činnost, mimo toho zamykání a úklidu, domu, byla též známá. Kdekomu. Přezdívka vycházela z toho, že tito lidé měli na starosti určitý okruh lidí, o kterých museli podávat hlášení. Většinou šlo o nájemníky v domě a jejich rodiny. Povětšině se jednalo o cca deset osob, plus jejich rodinné příslušníky. Při návštěvách přes noc, či na více dní zaznamenávaly do tzv. domovní knihy osobní údaje návštěv, včetně OP, SPZ aut, pokud snimi přijeli, atd. Nezřídka u toho ,,asistovali" i jeden, či dva pánové v civilu. Mám od ranného mládí osobní zkušenost s těmito i vůči naší, později i mé vlastní rodině provozovanými ,,praktikami". Ano, péče o mnohé byla tehdy skutečně ,,starostlivá". Tak tolik na vysvětlenou toho, co ještě stále mnozí i pamatují. Jinak zdravímR^ J.A.J.

0 0
možnosti
LN

...Pan Jan Werich nezklame nikdy....já s vámi někdy souhlasím...někdy ne..ale že bych vás tloukl hokejkou...????8-o...;-)

0 0
možnosti
Foto

No to eště tak;-D Navíc já nejsem z těch, co by hned křičeli ,,jauvajs". ,,Voplatky se", sice, většinou, ,,nepečou", ale na druhou stranu, ,,vodcamcadˇ pocamcamcad";-)

0 0
možnosti
TG

R^ Dík za článek! A moudrého Wericha. A vlastně i za vzpomínku na hry našeho dětství.:-)

3 0
možnosti
ZM

Já myslím, že je tu dost slušných (i neslušných, jako třeba já) lidí, kteří si vaše články, např. zrovna ty o letcích se zájmem přečtou.

Však darmo apelovat na rozum a chápavost "domovnic". Nic takového nemají. Zde, ve virtuálním světě, nacházejí podobně postižené a to je posiluje v jejich exhibicionismu.

Bijte je a mažte je!

Držím palce.

3 0
možnosti
Foto

Díky. Jinak Vás jsem mezi těmi ,,vysoce kvalifikovanými" tedy nezaznamenalR^ Jinak zdravím. J.A.J.

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik