Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Co se děje? Válečným štváčům schází živý materiál? Poslechněte si zelený mozky z NATO. To není normální, ty lidi jsou nemocný. A kvůli tomu, co se vylíhne v jejich palicích, mám jít do zbraně? Trochu chabá motivace, nezdá se vám? A obrana vlast? Nenechte se vysmát, jak znám naše politiky, tak ti by se nejdřív jeli zeptat do Bruselu, jestli se smíme bránit.;-)

3 0
možnosti
Foto

Já něnísů válečný štváč. Ani khaki mozek. A jinak za kuk dík. Víc není zač;-)

1 0
možnosti

Vojenští páni se mě pokusili odvést v r. 1997, ale kvůli nepříliš dobře sloužícímu zraku jsem dostal "modrou". A dnes by mě jistě neodvedli tuplem - protože zrak mi slouží stejně nedobře, navíc mám "o kolečko víc"... :-)

Navíc to s tou vojnou tak horké nebude...

0 0
možnosti
Foto

To za kom jsem zažil i kluka, co narukoval s jednou nohou po úrazu dost kratší. Chtěl se na vojnu ,,jen podívat". 8-oAle trvalo mu to asi tři měsíce, než ho souzi zase pustili;-DI když tam byl ani ne do počtu;-) A ,,teplotu" vojny bych snad ani neřešil;-)

0 0
možnosti
PA

P72e83t96r 30A11g28u26l10á39r

13. 3. 2015 21:32

Vojna za socíku byla především o tom, jak sám v textu přibližujete, aby se mladý muž přesvědčil, že je h.vno. Má to v dnešní době smysl?

0 0
možnosti
LC

Když se rozhlédnu po zevlující mládeži, která beztak neví, co se svým volným časem? No, to je otázka... ;-D

3 0
možnosti
BG

Pardon. Na buzeraci si nezvyknu a nebudu si na ni zvykat. Nehledě na to, že na podobné ptákoviny, jako je vojna, fakt nemám čas.

0 0
možnosti
Foto

Nojo, No. Vono, že nejen kvůli válce by ten čas třeba moh pro kdekoho v lecčems hrát poněkud jinou roli. Váš i jinejch. Já vojnu nenáviděl. Byla pro mne nesmyslem. A za žádnou buzeraci bych rozhodně ,,nekopal". Ale každého názor je, jakej je. Dnes takovej, jindy, nedej bože, třeba i jinej;-)Nakonec, to stejně rozhodujou i za mnohý z nás jiný. I vo tom to bylo, ale i je.:-/

0 0
možnosti
JK

Já ti nevím. Mě podobný věci přijdou jako kdybych se naučil vařit podle Sandtnerky během studia "Problematika rovnosti pohlaví v oblasti výroby šlí."

Vařit podle Sandtnerky je velmi užitečné, ale ty "genderkšandy" jsou plýtvání peněz daňových poplatníků.

Nebo se mýlím? Mohli by ti, co byli na vojně, zachránit, nebo alespoň pomstít policistu Ahmeda, kdyby byli na místě toho co s okna natáčel jeho vraždu?

0 0
možnosti
Foto

Jenže o tom to jaksi není, že8-o Ženy měli vždy v armádě své místo, mnohdy nezastupitelné. A mají dodnes. A ne, že každá by musela být v grupě v první řadě. I když i takové jistě jsou. A je to v nemálo zemích. Jinak kdys byla tzv. branná výchova i na školách. To není o nějakých kom zvyklostech. Spíš o současné realitě světa. A nejen o válce. V článku je o tom zmínka;-)

0 0
možnosti