Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Pobavil jsem se !  Díky!  R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

P.T. S.B. Jsem křtěný svými rodiči po angl. králi, druhé kř. jméno Antoním mám po svém dědečkovi z otcovi strany a mnohým jsem pod tímto ,,pseudonynem"  znám. Za své jméno se nejen nestydím, ale naopak, jsem na něj hrdý. Pod svým pseudonymen jsem chtěl psát i na blogu, změna pravidel mi to však neumožnila. Nesnažím se stát ,,literátem". Ambice jiným tímto neberu. Jinak chcete-li, čtěte, nechcete-li nemusíte. Máte-li to za problém, mým problémem to není. Takže zdravím ;-) P.S.: Co se někoho ,,ubožáctví" týká, než tak označí jiného, atˇzačne nejprve u sebe. Jinak, chcete-li-pak 3248-o;-)

0 0
možnosti
SB

Nikdo Vám nemůže upírat právo se podepisovat George, když se jmenujete Jiří, ale je to projev určitého duševního ubožáctví, jestliže si myslíte, že si tím dodáte vážnosti a světovosti. Jistý pan Čapek byl mnohem větší tvůrce než Vy a psal si jméno Karel a nikoli Charles. Buď budete psát zajímavě a potom se v literatuře uplatníte i jako Jiří, nebo zajímavě psát nebudete a potom Vám poagličtění křestního jména tak jako tak nepomůže.

Ale samozřejmě plné právo na to, abyste si to jméno ponagličtil, bezesporu máte. Právo máte, ale přinejmenším v mých očích jste tím docela směšný.

2 1
možnosti
Foto

To je hu vás, hu nás hafo, popř. haffo ;-)

0 0
možnosti