Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dojemné. Rusofilové tady bůhvíjak dlouho zpochybňují veškeré zpravodajství na ČT a jakmile se tam objeví jedna opoziční ukrajinská hysterka, je najednou všechno, co tam řekla,  a b s o l u t n í   pravda. ,,, ;-D ,,,

3 4
možnosti

To nezpochybňují jen rusofilové.Inteligentní člověk se nechá informovat z více stran,neboť pravda bývá někde uprostřed,což dogmatik ovšem nepochopí.

Od kdy je opoziční politik hysterik,já myslel,že kritizujete Rusko proto,že potlačuje opozici.A náhle Vám opozice vadí?Vy asi nevíte,že řada těch opozičníků proti Vašim milovaným Porošenkovi a Jaceňukovi,jsou i ti,co protestovali proti Janukovyčovi.To,že je někdo proti Porošenkovi,neznamená,že je rusofil.

6 0
možnosti

Působivé, někdo už tady snad přirovna reakce Takáče k vyorané myši. Něco takového asi ještě v životě neslyšel, byl evidentně zděšený, co mu to poslali do studia....

5 1
možnosti

Opakovane se ji ptal, zda to neniutopie...pani neskutecne kecala a blabolila....

0 4
možnosti

P88e31t51r 82K47o43l11á12ř

8. 10. 2015 9:01

Chudák Peszynski už na svém Facebooku blije, cituji "Dnešní večerní vysílání ČT24 je hrozné... nejprve hodina pranýřování USA a pak pozvou šílenou Ukrajinku, která mluví o proamerickém převratu na Majdanu..

Bliju..." A já dodávám, tak se z toho ještě nepo....:-P

7 1
možnosti

Tak tohle nechodím číst, ale jenom jsem čekal kdy (kdo, je jasné;-)) něco na tu holku odvážnou vytáhnou. Ještě chybí autentické svědectví přímo z Ukrajiny, ale o to, věřím, se už postará "kulturní rozsévač", milovaný Ukrajinci, kterým jim tam jezdí otevírat oči a namácá sem zase nějaký blog, plný autentických a na živo výpovědí těch jediných správných vlastenců z Ukrajiny. Vyčkejme ...:-)

3 0
možnosti

:-)...Moc jsem čekal, až toto tema někdo otevře, dočkal jsem se. Už jsem u televize podřimoval, ale po prvních větách zpovídané se pozornost zbystřila a byl jsem jako u vidění!  Takáč hleděl, jak vyoraná myš, do řeči neskákal, oponentka mu nedopřála času ! 

      Moc nevěřím, že po tomto rozhovoru se blýská na lepší časy, ale ten závan pravdy, vypadá optimisticky. Dík za článek! R^R^R^

4 0
možnosti

R^a díky. Normální postoj normální ženy. Osvěžení pro diváky ČT a asi sprcha pro vedení ČT.

9 0
možnosti

No, byl to tak trošku "nářez". Co to jenom ta mladá paní Viktoria provedla?! Primárně panu Takáčovi a dále několika našim mediálním analytikům, analyzátorům, monitoringům, šmajdanistům (s dovolením, pane Jiroudku, půjčuji si ...), profesionálním ovlivňovačům veřejného mínění (neznám odborný výraz a nenapadá mně trefné pojmenování), blogovým bojovníkům za demokracii a nic než demokracii na Ukrajině, ... ?

Jeden už nastartoval na první dobrou, ale nevydržel, neboť byl vyargumentován.;-)

V každém případě si myslím, že tento minirozhovor byl tak trošku zlomový, anebo alespoň zablikáním světýlka v hujerské tmě ČT.

5 0
možnosti

Kdo to v České televizi odskáče, že tam konečně nechalil říci někoho pravdu. Asi začnou pořad Události a komentáře předtáčet, aby ho nmohli pak propagandisticky upravit.

Řekla je to jednoduše, proamerický převrat na Majdanu, k moci se dostali zloději Jaceňuk a vrah Porošenko a armáda útočí na naše občany v Donbasu. Takáče málem z toho kleplo.!!

9 0
možnosti
Foto

P.T.diskutující. Myslíte, že onu opoziční političku pozvou ,,pražští šmajdanisté" na svou podporu?:-(

6 0
možnosti

Počkáme, až jak to bude vidět institut p. Peszynského. Ti nám to snad vysvětlí.

7 0
možnosti

Ukrajinka Viktoria Silova řikala, že Porošenko je vrah a že nechápe jak mohl poslat tanky a děla proti dětem a ženam na východni Ukrajině, tedy vlastnim lidem, jen proto, že nesouhlasi s názory Porošenka. Že děti a civilisté nejsou teroristi a že EU toto zlo  podporuje.Řikala, že je to jako by náš prezident poslal Čechy s tanky bojovat proti Morave.

11 0
možnosti

Copak by na tohle řekli pánové Schwarzenberg, Štětina a další ti, kteří podporovali Kyjev v době, kdy se hnutí z Majdanu už začalo zvrhávat?

11 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik