Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

T70o69m46á78š 22G69a18y25e38r

14. 10. 2015 13:43

R^Poslouchal jsem. Dost zajímavé. Zvlášť ta část, která by svědčila o úmyslu. A vzhledem k tomu, že jak říká stíhaný Jaceňuk, Ukrajina je jedna, bude jí to něco( dost) stát. Za stát před krachem to zaplatíme my v EU!;-( 

Pokud by to platit nechtěli, tím by vlastně uznali svrchovanost Doněcka a Luhanska.... Blbý to maj z obou stran.Tím spíš, že neuzavřeli vzdušný prostor!

;-)A potom, ať si každý odpoví sám: komu to asi mohlo sloužit....?

S pozdravem tg

2 1
možnosti
Foto

Též zdravím.R^ A Ukr.již je v krachu. Default již prošel. A nebýt peněz z EU, byla by bez plynu;-)

2 1
možnosti
Foto

je nejpravděpodobnější, že sestřel je důsledkem omylu separatistů. Potom však nechápu úpornou snahu Ruska všemožně zpochybňovat závěry vyšetřovací komise.

Vždyť Rusko přece, podle vlastních slov, nemá s konfliktem na Ukrajině nic společného. Stačilo by jim tedy říci, že to byl politování hodný omyl separatistů. Kromě toho Rusko zcela jistě monitorovalo z bezpečnostních důvodů vzdušný prostor Ukrajiny a mohlo by mít dost údajů o dění v tomto prostoru.

Takhle to vypadá, že Rusko v tomto incidentu hrálo daleko větší roli, než by mohlo vypadat.

2 0
možnosti
Foto

Podle, a nejen včerejšího ,,speciálu", ,,to vypadá", že na civilní letoun bylo vypáleno úmyslně!Kým a proč není známo. Zatím.

Co se odpovědnosti za tragédii týká, je jednoznačně za odpovědnou označována země, jež má vzdušný prostor ,,ve správě". Což je i v závěrech komise. Tudíž veškeré pohledávky za veškeré škody (přímé i nepřímé!), i následné náklady (všechny !) jdou za ní. Jejich výši jistě určí soudy. A důležité budou pro pojištˇovny, které je budou následně vymáhat. Na ,,onom správci"! Částky mohou být ,,astronomické".!

2 1
možnosti
Foto

mne zarazil výrok komentátora, že se vše přiklání k tomu, že za to mohou separatisté. Mám za to, že se takový argument neobjevuje.

5 3
možnosti
Foto

Nemám čas se na ten dokument dívat. Ale pokud tenkrát komentátor řekl, že za to mohou separatisté, tak měl už tenkrát hlubokou pravdu. Je vidět, že v té ČT nejsou takové trubky jak tvrdí pan Havránek.

4 3
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik