Diskuse

S.N.A.S.U.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro diskutující a čtenáře mého blogu. Byl jsem nucen smazat ,,disk. příspěvky" p. S. SISKY. Ač jsem jej opakovaně upozornil, že stále odbočuje od tématu článku, posléze, přesto, že jsem s ním slušně komunikoval i mimo téma, přešel posupně až k mému napadání a snahám vyvolat se mnou spor. Na mé varování nereagoval. Tudíž jsem byl nucen učinit to, nač jsem jej upozornil. Není to poprvé a není sám, kdo se takto prezentuje. Jde v podstatě o stále stejný okruh ,,diskutujících". Není pro mne jiné cesty, než takto vůči nim reagovat. Pro ukázku a na podporu svého tvrzení jsem část jeho příspěvků zachoval. Díky za pochopení. J.A.J.

0 1
možnosti
TG

T61o39m26á69š 58G65a51y84e26r

24. 11. 2015 13:55

R^Ráno před odchodem do práce jsem narychlo zareagoval na Váš blog. Ale musím se vrátit k té zkratce. Ano, ta vyjadŕuje velmi přesně situaci, v které jsme se ocitli. Moc místa pro optimismus nezbylo.

Hezký den, Jiří![>-]

1 0
možnosti
Foto

Jiří, pozorně jsem dočetl článek i diskuzní doplňky mezi Tebou a S.Sis. Jsem obohacen, ale nevím na jak dlouho. Starý Alzheimer to ze mě asi někdy vygumuje, ten Němčour pracovitý a nezničitelný...!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Horste, klídek. Zatím určitě dobrý. Dokud máš zájem o všechno a s kým a pro koho, není se čeho bát. Jinak normálka.Já si taky pamatuju víc z kdysi, než co bylo před tejdnem. Nebo hledám brejle a mám je na nose;-)

0 0
možnosti
ZM

A pak už stačí k dobrému konci jen málo. Podepsat TTIP a trochu "přiškrtit" internet.

2 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, kterým i kdybyste přednesl argumenty na zlatém podnose, budou vrčet dál tu svojí melodii. A klidně i s tou melodií na rtech půjdou do kelu. Problém je, že mohou s sebou strhnout i ostatní.

2 0
možnosti
TG

R^Komentáře V. Klause jr. sleduji už delší dobu a opravdu nemaj chybu![>-]

1 0
možnosti
JB

J38a88n 67B58u45r21d82a

24. 11. 2015 1:35

Jenom bych se zeptal - odkud je ten Werichův citát?

P.S. Ta zkratka se obyčejně uvádí jako SNAFU. Spolu se zkratkou FUBAR patří k těm užitečnějším.

1 0
možnosti
Foto

Toto jsem na vlastní uši od J.W. slyšel i se svou tehdy nastávající, dodnes mou manželkou,z rozhlasového silvestra v r. 1968!A mám dodnes velice dobrou pamětˇ;-) Ona zkratka pak je uváděna v knize ,,ÚDER přijde z mlhy", popisující bitvu v Ardenách. Je doplněna i fotografiemi. Bylo i zfilmováno. Oním městem, kde to měli na zdi křídou psát spoj. vojáci,  pak bylo Bastogne;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik