Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ani tentokrát se pan Jiroudeknepřekonal.. opět (jak je již pravidlem) nesourodá změťmyšlenek a demagogických tezí. Snad jen, že tentokrát sepokusil připojit i pár argumentů, podporující jeho názor .. resp. spíšepseudoargumentů... :o)

 

Tak třeba, že prý mnozí z těch co se nyní staví proti Zemanovi trpí syndromem ,,velkého šéfa“! .. .. A prý že mnozí jsou ve výhodě, že momentálněnezastávají prezidentský ouřad. .. a že by nejeden z nich chtěl! .. :o).. Ano..to o nás kriticích prezidenta tvrdí (resp.lže) tenhleten "panJiroudek". .. v celé své prostotě! .. :o))

 

Zahrne nás jízlivým posměchem a demagogii,že by se Goebels nestyděl..  hodí nás do jednohopytle se sprostou skupinou "Rozdivočelých Kočičand" s vyvalenými"funidýlky" .... dorovná zmínkou o "buzících" a aby to nebylo málo hodínám na hlavu ergo i pedofily! .. :o))

 

Všechno to p.Jiroudek píše za jediným účelem,..dehonestovatkritiky Zemana, protože přeci,... kdo by za takto popsaného stavu věcí byltak odvážný, aby kritizoval našeho veleváženého pana prezidenta . ..  že? 

Takže nám asi nesmí vadit, že si ze sprostotyprezidenta dělají bžundu po celém světě, od Evropy přes Ameriky až po Indii. Námnesmí vadit, že prezident hodí za hlavu všechny morální aspekty a když se jednáo možnost vydělat čínské prachy klidně vleze Číňanům do zadku, popře základnílidská práva včetně práva národů na svobodu projevu či práva na sebeurčení... které pro změnu nedávno sradostí přiznal i ruské páté koloně na Ukrajině. (ačkoliv přitom mají Rusovépro sebe jako národ již tak největší území na světě).

 

No.. nemůžu si pomoci.. asi Vás zklamu pane Joroudku, sice nebudumávat praporem "Rozdivočelých Kočičand" s vyvalenými"funidýlky" (ano, jsou i na mě příliš sprosté), nebudu podporovat pedofily (nechápu proč bych měl) anebudu do toho plést 4% (když to s tím vůbec nesouvisí) ale klidně půjdu a proti nemorálnosti, demagogii a nehorázné hlouposti pana Zemana danou demonstraci podpořím! .. Díky za informaciohledně jejího konání!

0 1
možnosti
Foto

,,Jirka Kopacek 48363

Vyznávám pracovitost, zodpovědnost, samostatnost, čestnost a skromnost... neuznávám opak uvedeného, tj. lenost, nezodpovědnost, parazity, lháře, demagogy a vejtahy. Je dobré to mít k připomenutí takto černé na bílém.. pro mne i pro ostatní! .. :o) "

Taktak, jen více takových. A jinak dobrý, že:-P

Blogy nepíšete, trollovat do diskuzí;-O, to je ovšem jiná. Tak si užijte pár řádků osobní slávy.R^

2 0
možnosti
Foto

A ejhle, gde se vzala, tu se vzala kuk8-oNějakej pan Trolláček se zas snaží okopávat kotníčky. Něch sa páčí, hej;-D Ostatním dobrouR^J.A.J.:-)

1 0
možnosti
TG

T12o14m10á98š 86G34a19y62e65r

10. 11. 2014 18:12

R^A ještě dík za nádherná slova v klipu.!

2 0
možnosti
Foto

Nejsem autor onoho textu. Ač znám podobné, tento se mi jevil jako k článku vhodný:-)

1 0
možnosti
Foto

Asi jsem úplně blbý, ale nějak mi nedošlo, co jste nám chtěl říci. Kterýžto pocit mám u většiny Vašich písemných projevů.?

3 1
možnosti
Foto

Z toho si nic nedělejte, zcela jistě nejste sámR^

1 0
možnosti
TG

T91o87m89á47š 93G26a27y27e57r

10. 11. 2014 18:01

R^"Neb ve jménu pravdy a lásky lze přec velice dobře pracovat i se lží i s nenávistí."  Toho vnímám v každém dějství té každodenní špinavé hry proti prezidentovi. A Vám, Jiří, díky a zdravím Vás R^[>-]

3 1
možnosti
Foto

Též pozdravení TomášiR^

2 0
možnosti
MD

Nic noveho pod sluncem. Prohrou KS ve volbach, s kterou se dodnes SLECHTICKY nevyrovnal, nafoukneme balon a vypustime v prihodnou dobu na prihodnem miste.

A mladi by jeste mohli zacit skandovat 'nejsme jako Milos'. A nejen skandovat, ale take se zacit alespon obcas trochu slusne vyjadrovat.

5 2
možnosti
Foto

Jsem rád, že zastáváte tyto hodnoty i u sebe.

2 0
možnosti
Foto

Nechci se zabývat, tak spíš obecně:

Váš text mne nepopuzuje, máte právo na svůj názor. Ten váš text mne překvapuje. Proč?

Konečně někdo svolává aktivitu na protest proti nesprávným věcem v tomto státě a vy si z nich děláte srandu?

Měl byste jím být vděčný, protože nevím, že vy sám jste v minulosti nějakou aktivitu vyvolal a že důvodů bylo nespočetně.

Já to vnímám jako (konečně) protest a občanskou iniciativu k nápravě neřádstva-když už politické strany jsou v tomto impotentní.

A že to jako první odnese Zeman? Někdy to začít musí a domnívám se, že důvody k protestům i na jeho osobu jsou. 

Kéž by se to rozšířilo k tlaku na nápravu v co nejširším rozsahu a přestali jsme být ovčany.

Já jim tleskám.

3 2
možnosti
Foto

Pane Macháčku. Já si srandu nedělám. Ani náhodou. Že je to i z textu zřejmé, i když jak komu, dle mne ano. Jsou aktivity a ,,aktivity". Pokud nepřekračují zákony, nic proti nim. Dofám, že jste si přečetl nejen to proč, ale i k jaké formě vyzývají. A je třeba rozlišit, co je podstatou a kdy se zástupný ,,problém" vydává za prioritu.

Stále je to POUZE BOJ O MOC. Všemi prostředky. A není až tak těžké si dohledat spojitosti. Např. i na internetu. Od jmen různých ,,aktivistů", až po jejich propojení.

Tzv. ,,Pražský Majdan" byl toliko takovou malou ukázkou. Ovšem Ukrajina už drobet ,,vyčpěla". Jsou dnes jiná  ,,nosná" témata. Principy a postupy však stále tytéž. Pokud si někdo představuje změnu ,,k lepšímu" v tom, že bude odstraněn jako ,,příčina všeho špatného" Zeman, pak vidím jenom dvě vysvětletí. A tou je budˇ naivita, nebo ,,jiné cíle". Ovšem výsledek?

A také a především je to o manipulaci lidí, jejich jednání a smýšlení. V čím zájmu. Snad ,,lidu"?Tomu asi ani vy sám nevěříte, že. Jinak Vás zdravím. J.A.J.

5 2
možnosti
JT

Odmitam vyjadrovat averzi vuci presidentovi jen kvuli tomu, ze se o nem pise nepekne v novinach. Svuj urada zastava dobre a jeho jedinou chybou je, ze je to huba nevymachana a ze je osklivej. Neni presidentovou chybou, ze hloupi lide nepochopili duvod jeho vulgarismu, ani to, co tim chtel sdelit.

13 3
možnosti
JF

J43a13n 33F48r76o74l39í91k

10. 11. 2014 17:11

Já zase vidím jedinou chybu třeba v intrikách viz. akce Hašek, Tejc, Škromach. Moje představa, že prezident se bude na veřejnosti vyjadřovat slušně není až tak důležitá.;-D

1 2
možnosti
SB

Nechápúu, proč zrovna na demonstraci proti Zemanovi si lidé mají přinést něco, co souvisí s islámem nebo Koránem. Ať je Zeman jakýkoli, tak se k islámskému nebezpečí vyjadřuje tak, jak by se rozumný politik vyjadřovat měl. Rozhodně to není nějaký sluníčkový obránce této ideologie.

Ledaže by těmito sluníčkovými obránci byli demonstrující a realistický postoj Zemana k islámu by jim naopak vadil.

Je toho dost, co mi na Zemanovi vadí, ale ve věci jeho názorů na islám stojím za ním.

7 2
možnosti
JR

J15a72r57a 15R25a17n98k

10. 11. 2014 16:55

At je Zeman jakykoliv, pisete....uz oznamil, jak to bude se Saudskou Arabii? Kam da emigranty z Afriky? Nejsou toto dulezita temata? Misto toho nejaky "palaver" o punkerkach, ktere jsou zname uz nejakych 6 let a to je skvele nedelni tema pro lid?

1 1
možnosti