Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   ČT (Dvořák) a jeho podřízení se zřejmě poučila z většinového nesouhlasu s jejich tendenčním vysílám a dala moderátorům  jemně najevo, že se musí trochu omezit s vnucováním svého názoru(režie), hostům.  To nebyl nabubřelý Takáč, jak ho známe z minulých pořadů, ale velmi slušně vychovaný redaktor. Inu, časy se mění, nakonec se alespoň trochu začíná dařit objektivnímu pohledu.   !!!!!!R^

1 1
možnosti
Foto

Jak kdo se moc a z čeho poučil si netroufnu posuzovat. Nelze vyloučit ani přirozený vývoj daný časem, postoji politiků i veřejnosti a celkovým vývojem událostí jak ,,regionálních", tak evropských i světových. Jistě nelze vyloučit snahu i o ,,trháky" v sledovanosti, projevující se jako zájem konkretních osob ve vysílánich (mohou být i podle toho hodnoceni), které mohou vést až ,,za hranu". V případě včerejšího HP to však bylo dle mého názoru v pořádku a seriozní.J.A.J.

1 0
možnosti
VR

Autore, vy jste věštec? 25.5. bude až zítra v neděli!

1 0
možnosti
Foto

Omluva-překlep. Pochopitelně, že v pátek 23.5. 2014. Nakonec i nechtěný ,,průzkum" pozornosti čtenářů, o diskutujících ani nemluvě.:-)Takže díky za upozorněníR^

P.S.: Na ,,věštění" jsou jiní, od všeználků přes různé experty na kdeco a kdekoho, až po ty druhé po Bohu, ředitelů zeměkoule nevyjímaje. Sebekriticky přiznávám, že na takovou úrovenˇ nemám ani schopnosti, ani ambice;-(Dtto různá dělení na ty i ony, černou a bílou, atd., ač chápu, že pro mnohé to může být ,,příliš na bednu". Všichni jsme ,,jenom" lidé. To je realita. Jinak zdravím. J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

Bylo to  poměrně trapné, oba tvrdili muziku současné propagandy Rv

1 3
možnosti
PV

Ač se vám diskuze líbila, věřte, že pan Dvořák z ČT je sice v Rusku jako doma, ale je to jen a jen ruský pravdoláskař a ten vám pravdu překroutí. Jako všichni pravdoláskaři, teď mají nařízeno, je to jejich úkol. A to říkám i přesto, že si ho z minulých let pro jeho postoje velmi vážím.

1 1
možnosti
Foto

Se zájmem jsem se na to podíval a vydržel až do konce. S lecčím bych s hosty samozřejmě nesouhlasil ale to je normální. Co se mi na tomto pořadu líbilo nejvíce bylo moderování ve stylu "já jsem ok a ty jso taky ok."

Ve srovnání s pořady Drtinovského nebo Krausovského typu nejsou hosté v pořadu apriorně vnímáni jako prostředek k posílení ega veledůležitého moderátora, které je neustále nutno usměrňovat, přerušovat, řídit či poučovat.

A mělo to svou výhodu-člověk se dozví spoustu zajímavých informací, protože hosté nejsou nikým otázkováni či uštěkáváni tím "žádoucím" směrem:-)

2 0
možnosti
MP

Když jsem uslyšel, že Rusi vyprovokovali válku, vypnul jsem to. Věřit takovým lžím, jaké produkuje česká TV...

3 1
možnosti
MP

věřte čemu chcete. Fakta jsou daná

2 2
možnosti

Shodnout bychom se měli na jedné věci, že po oděském masakru už je idea obnovy jednotné Ukrajiny v jejich původních hranicích s ruskojazyčnými oblastmi naprosto nereálnou představou.. Občanské válce se Ukrajina vyhne pouze tehdy, pokud dá kyjevská vláda souhlas ke konání místních referend o možném odtržení té či oné správní oblasti.

4 0
možnosti
MP

Otázkou zůstává stále P/OZADI oděského masaktu a pár ALE.

5 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik