Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem tu prosím karmoval i když na podzim může být pod listím přikrytá mina, no a šlápni na minu...R^

2 0
možnosti
Foto

Dík a zdravím HorsteR^

P.S.:Jo mina, to je prevít. A minu-li minu, či minu li neminu. A pokud minu neminu-li. pak zbude as jen ten čas. Minulý;-)

1 0
možnosti
Foto

Díky. Ale to ne já. Jen ten telefonek. Tak spíš na náhodu, či chcete-li, ,,na blind". Intuitivně, pocitově. Kouzlo okamšiku a pokus jej ,,udržet". A ne vždy se zadaří. O kvalitě ani nemluvě. Jde spíš o to ,,hraní". Ovšem jsou tu tací, kteří opravdu Umí. A těm všem jistě R^ Je proč;-)

0 0
možnosti
MS

Taky si to říkám. Ale když přijde pěkná zima, venku leží bílý sníh, voní kouř z komínů a město je vánočně vyzdobené, tak si totéž říkám o zimě. A pak přijde jaro a všechno je čerstvě zelené .... a pak teplé léto.:-)

1 0
možnosti
MJ

Řekla bych také léto... ale ta čtyři roční období jsou dokonalá. Když jsem žila pár měsíců v tropech, tak mi fakt chybělo bláto, mlha a vůně ořechového listí...Ovšem na slunci jsem závislá a s jeho intenzitou stoupá moje nálada.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

;-D Nejkrájsnější jsou všechny. Neb jaký si který uděláš, tak takový to máš. Vím,někdy je i v nich guláš.;-) I když,zas takovej třeba zabijačkovej, či řeznickej...No nic. A zdravímR^

3 0
možnosti
JT

R^Taky Grosman zpíval krásnou písničku "Podzim, podzim přichází, nadělá mi nesnází...", ale to už je passé, podzim by měl být v plném proudu, ale nějak jsme si toho nestačili povšimnout, tedy až na zimní pneumatiky a pravý středoevropský čas. Díky za "pohlazení":-)

1 0
možnosti
MP

R^Podzim není špatný, ale počkejte, však JARO z Vás nějakou tu ódu taky vymáčkne;-). Jinak to prožívám též podobně. Taky jsem dělala pár podzimních fotek. Jsme s mužem sice skoro pořád v lese u včeliček nebo na zahradě u oveček, ale včerejší neděle byla mimořádně pěkná. Dík za Mládka.

1 0
možnosti
TG

R^Zdravím Vás Jiŕí. To odpoutání od politiky, třeba  procházkou venku za městem,  je přímo nezbytná duševní hygiena. Krása přírody, a paradoxně možná pro focení z mobilu,  to má krásný, snový charakter. Moc pěkný! přeji hezké dny....

4 0
možnosti
Foto

Tak. Přesně. Díky a zdravím moc. R^ Jirka

1 0
možnosti