Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Indická moudrost: "Máš-li dva chleby, prodej jeden a kup si bílý hyacint, abys nasytil také duši."

Tak jsem se o to celý život snažil.

http://www.nebakov.cz/audio/pisnzp1.mp3

http://www.nebakov.cz/video/setkani2004.mpg

1 0
možnosti
Foto

I indické přísloví potvrzuje ekonomickou moudrost, že užitečnost z každého přírůstku užitné hodnoty je nižší a nižší a nižší.

2 0
možnosti
RJ

Trošku mě zaskočila forma Vašeho článku. Taková hodně úsečná. Kratičké větičky... Maně jsem si vybavil jednu z Werichových pohádek ve Fimfárum, kde používal pouze jednoslabičná slova.

Ovšem obsahově brilantní a Einsteina mám také moc rád. Takže karma jak zvon. R^

2 0
možnosti
Foto

Díky;-) Forma do jisté míry byla vedena snahou o přiblížení se jakési synergii. Např. info, či jiná sdělení by neměla přesáhnout cca formát A4, pokud v bodech za téhož ,,pravidla" max. bodů deset, a pokud možno ,,oproštěno od zbytečné omáčky". Jinak může ztrácet ,,účinnost" a čtenář se ,,utápí" a ztrácí zájem8-o;-) V mém případě zdůrazńuji to ,,SNAHOU";-D;-) Jsou ovšem i tací, co to opravdu ovládají. Ovšem např. v politice, ale i u jiných různých šmejdů se naopak praktikuje ,,osvědčená" metoda gramofonové desky. Taky třesky plesky;-) V obou případech však jde o to, zaujmout a navázat kontakt. Důvody jsou zřejmé, že.8-o;-)

0 0
možnosti
MD

Cela 'kniha' ma vice stran a vy jste se uchopil tech negativnich. Jeste zbyva spousta tech kladnych a realna moznost, ze cast z tech negativnich se v prostoru poznani zmeni v pozitivni. Mozna nas technologie predbehly, aby nas dodatecne sformovaly. I kdyz ne urcite vsechny.

1 0
možnosti
Foto

Ano. I o tom to je. A co se týká toho ,,dodatečného" formování, tam obzvláště. Včetně toho, že ,,určitě ne všechny". Jak moc a jak toho. Tam jsou ty hranice. Až po to riziko, viz. citát. Jinak dík za ,,kuk". ;-)J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

Porovnám-li dnešek se včerejšem a předvčerejškém, tak ten mediálně virtuální krunýř byl hodně hodně tužší než dnes. Šlo o mediokracii v daleko vyšším stupni, protože jednotlivci byli daleko více závislejší na centralizovaných médiích, církvích a autoritách.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte cenzuru, jedinou správnou ofic. ideologii a názor. To jistě. Ale pouze o tom ten článeček přece není.8-o;-)Jinak zdravím. J.A.J.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik