Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Našel jsem scénku ze Švejka o tom, jak měli lidé rádi provokatéry a udavače již za mocnářství:

http://www.youtube.com/watch?list=PL7G-iPL5ghTAKQNHFaFNqGrdMvAOy5Wk-&v=ABs4NxcbpV0

cca 3 minuty

2 0
možnosti
JD

Měl jsem tu čest. Nejdřív jsem nechápal, pak jsem se chvíli bavil, následovalo vystřízlivění z myšlenky, že si snad autor dělá srandu a posledním bodem bylo ukončení komunikace i čtení jeho článků. 

Myslím si také že je to nejlepší cesta - ignorace.

10 0
možnosti
DM

Stejne jako pan Tribucek se z nejakeho duvodu zdrahate uvest jmeno toho "blogera", coz tedy zde napravuji - Jan Hanak, ukazka diskuse po jeho mazacskem zachvatu je zde: http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140714_417540_blogidnes

1 0
možnosti
Foto

Nešlo mi toliko o konkrétní osobu. Článek je pojatý i obecně s odvoláním na mé názory a postoje. A že na něj právě p. Hanák reagoval, to je asi dobře;-) Drobítko více se tím sám ,,poodhalil".8-o Stačí přečíst první jeho větu v jeho prvním příspěvku tohoto blogu. Standart postup. Navázat kontak pochvalou pro vyvolání důvěry ,,zájmové" strany. Celkem jednoznačně jsem jej ve své první odpovědi upozornil8-oNepochopil:-/Chtít ,,rehabilitovat" bonzáctví, též ,,práskačství" je totéž, jako chtít prohlásit d´ábla za svatého. A není to jen otázka generační! Spíš to o mnohém svědčí. Jinak dík za návštěvu. Všem. A Karlovi B. zvláštˇ;-) ZdravímR^

8 0
možnosti
RM

Jan Hanák je v první řadě člověk bažící po moci. Jestli to je nebo není osobní urážka, ať si rozhodne každý sám.

Spojovat nejnižší lidskou činnost "bonzování" s "pozitivní aktivitou" oznamování korupce může jenom člověk zvláštního ražení. Jan Haná říká: bonzovat je dobré. Není.

Nejsem ani členem Svobodných, ani registrovaným příznivcem. Svobodní odmítají kocept bonzování. Jan Hanák si vymyslel svá pravidla diskuze. Nic proti tomu, ale jedno pravidlo jde proti všem pravidlům svobody slova a hlavně elementární slušnosti.

Smaže příspěvek a sám na smazaný příspěvek napíše svůj posudek s pojmenováním diskutéra ve smazaném příspěvku. Smazaný nemá žádné právo veřejné obrany, nikdo ze čtenářů diskuze nemůže posoudit, jestli byl nebo nebyl smazaný příspěvek závadný.

Redakce iDnes možností přímo mazat příspěvky dala zbraň lidem neschopným zodpovědnosti.

Po celou dobu stojím proti Bonzákovi korupce, jelikož jsem přesvědčen, že korupci zabrání pouze systémové změny: odebrání moci státu nad občany, jednoduché právo,  zveřejňování návrhů zákonů v dostatečném předstihu a možnost jejich posuzování veřejností s preventivním upozorněním na škody. Jak by naše republika vypadala, když lidé přistoupí na bonzácká pravidla, ukazuje nejlépe Jan Hanák sám u svých blogů. Bonzáctví likviduje to nejcennější, co máme - svobodu. A česká demokracie, to není svoboda, to je uzurpování práfa uměle vytvářených většin nad zbytkem společnosti. Nakonec vám doporučuji napsat do google tato slova: "hanák idnes svobodní svobodný". Vyběhne Vám výsledek, kterým je jasně dokumentováno, že bloger Jan Hanák, udavač diskutujících, nedodržuje ani svá pravidla "diskuze".

13 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, jak hrdina bez bázně a hany, tady se vydávající za oběť diskutérské šikany, vyhrožuje tím, že schopen a "připraven na mafiánské kousky" ... to už o něm rozhodně vypovídá více, než jeho propagační samochvalné výkřiky, kterými protkal "diskuze" pod svým blogem :)

Autore, dobře napsáno R^

10 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je , že pan Hanák píše, že bojuje proti trollům a sá patří mezi největší;-D

pan Hanák / vím z vlastní skušenosti / jen sedí u PC a maže lidi podle jména-2 příspěvky smazány během pár sekund-nestačí to ani číst.

Pan Hanák blokuje všechny na koho mu nestačí argumenty a každý kdo má jiný názor na řešení korupce okamžitě označuje za zločince.

Jedna z perel co vypotil je například, že se pan Mach / a nejsem příznivcem Svobodných/ přiznal k budoucímu spáchání trestného činu neoznámení korupce.;-D

Největší komedie ale je v tom, že na některé příspěvky odpovídá přesto, že je smazal8-otakže čtenáři si mohou přečíst jeho reakci na smazaný dotaz-trolling jak vyšitý;-D

10 0
možnosti
MJ

Hezké ráno.

Ono ten rozdíl v chápání různých slov vychází z prostoru a ze společenského prostředí v kterém kdo vyrůstal a v jakém se formoval. Je jasné, že Vaše generace a my ...řekněme z jiného společenského prostředí po sametu si nemůžeme rozumnět ve vysvětlování nějakého slovního pojmu či v nějakých společenských problémech a jejich řešení. Vy si nesete své životní zkušenosti z minulého režimu,ty aplikujete do dnešního světa i když už s ním moc nesouzní. Právě naopak brzdí vývoj.Je to svět plný hašteření bez žádného řešení. Tak je to vidět jak v české politice tak ve splečenských nešvarech.A každé řešení je třeba, když jinak nejde, zavést kategoricky a bez výhrad. Tak pokus pana Hanáka chápu a také s ním souhlasím.

0 6
možnosti
RM

Zapomínáte na jednu maličkost. Státní správa je zkorumpována proto, jelikož je ve značné míře obsazena bývalými komunisty, agenty, bonzáky, udavači. A to zejména soudnictví a policie. Ti mají pod palce nejrozsáhlejší korupci.

Chtít po lidech, aby šli "bonzovat korupci" je stejné, jako chtít po Karkulce, aby si šla stěžovat vlkovi, že on vlk jí chce sežrat.

3 0
možnosti
JH

J98a90n 11H18a52n78á85k

15. 7. 2014 1:33

Jelikož jste sympatický člověk a vím (věřím), že nemáte zlé úmysly. Tak zareaguji.

Projekt je tak nazván záměrně. Kontroverzní názvy budí zájem, což všichni moc dobře víme. Krom toho to plní efekt neutralizace one nadávky. Jednoduše slovo Bonzák neurazí nikoho, kdo jej dobrovolně přijme a tím kritikům bere vítr z plachet. Standardní rovnic chování.

Všichni víme a doložil jsem to několikaq články, proč je oznamování klíčové a rovněž jsem popsal propastný rozdíl mezi totalitním a dnešním režimem. Jinak slovo Bonzák má původ v komunistických lágrech, kde tak byly označování vězni, kteří donášeli dozorcům. Tím se z toho stala jakási "kolaborace s moci" a ačkoliv dnes je oznamovaní "kolaborací s občany proti zvůli státu", vnímá tento rozdíl stále málo lidí.

A k trollování. Já moc dobře vím, že je to předem prohraná bitva, protože sám to nezvládnu, ikdybych se rozkrájel. Nicméně dnešní zrušení účtu jednoho trolla, který mi natrolloval cca 50x stejný příspěvek a další byly postiženi, případně bylo jejich jméno adminy zaregistrováno, je obrovský úspěch. Za prvé proto, že je to ukázka, že systém může fungovat a za druhé proto, že trollují vždy stejní a ti vždy nejvíc nadávají, však porovnejte.

Je pravda, že podstoupit obět totální diskuterské šikany je pro někoho nepřijatelné, ale já jsem právě z boje s korupcí docela obrněnej. Už jsem byl konfrontován s kde čím a mohu Vám říct, že jsem připraven až na mafiánské kousky :)) Pamatuji si, že něco podobného mi psal František M. u mého prvního článku o SSO, že budu velmi litovat, uběhl víc jak půl roku a já to považuji za nejlepší počin v této věci. Hodně mě ten článek posunul, mnoho se potvrdilo a získal jsem velmi cenné informace. Totéž umožnil článek o trollích. Zásah se povedl. Obět v podobě zdevastovaných diskuzí a tvrdé kritiky, kterou si budou číst mí blízcí a další je přijatelná.

 Každopádně základ je nezvzdát se, mít koule se postavit a bez ohledu na mainstream zařvat. Jinak se nic nepohne.

0 6
možnosti
JH

J84a14n 60H29a81n85á38k

15. 7. 2014 1:46

A v titulku máte překlep, pokud doplníte plnohodnotný název "Bonzák Korupce", bude to od Vás korektní. :-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik