Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Kdybyste se teď omylem ocitl v našich hvězdných soutěžích...To by Marta Jandová a Habera koukali (nebo nevím, kdo tam teď je). Určitě byste všechny převálcoval...Posílám karmu za krásnou vzpomínku.:-)

1 0
možnosti
Foto

DíkR^ Jinak jasně, maj holt kliku, ani nevěděj, jakou;-D

0 0
možnosti
Foto

karma mediální hvězdě:-)

1 0
možnosti

tak to nemá chybu, kdoví jestli se někdy přihodilo ve světě něco podobnýho;-D

1 0
možnosti
Foto

To také nevím. Ale já zažil mnohé kuriozní situace. Např. do civilu ze ZVS(RUKOVAL JSEM s roč.ODKLADEM) jsem odcházel 21. srpna 1968 (!), asi jako jedinej základˇák v celé tehdejší VS;-D Sice jsem se obratem vrátil a opět se hlásil do služby. Ovšem veliteli to vrchnost zamítla, aby mě přijal zpět do stavu. A tak mi dal služební auto, R^abych stihl vlak do Prahy. Inu cesty páně... Nakonec, m.j., o tom jsem psal ve svém PRVNÍM blogu před více než dvěma roky;-)

1 0
možnosti
Foto

Mohls být jako Tomáš Holý hvězda...R^

2 0
možnosti
Foto

Tak to bych asi spíš nerad, o jeho konci ani nemluvě;-( Ač jsem se dostal do výběru na kluka do filmu (komediálního rodinného),,Páté kolo u vozu". I se synem F. Filipovského. Moc mě chtěli. Ale já jsem jim  tehdy ze zkoušek utekl. Smáli se, a já myslel, že mně. Jenže oni se smáli tomu, jak jsem to perfektně zahrál. Ale už mě tam nedostali. Tátu to docela mrzelo. Mnohé dětské hvězdy tehdy vydělávali více, než jejich rodiče. Ale táta se za to na mě nezlobil. Myslím, že mě chápal. Inu, cesty páně... A asi mi chyběla i pro komediantsví dost nutná potřeba až tolik exhibovat. Možná, že i naštěstí;-) A zdravímR^

1 0
možnosti
TG

R^Zdravím Vás Jiří. Moc milá vzpomínka. A ty manžestráky s kazem s tou dobou tak nějak korespondují. Ale to určirě nebyl důvod k smutku kluka, který " pronikl " do TV a ještě dostal druhou cenu..:-)

PS: Jdu kreslit, mám nějaké nevyřízené účtu s Mirkem...

1 0
možnosti
Foto

Zdravím téžR^ A už se těším na kresbu;-)

0 0
možnosti
MB

Vokovická Sorbonna....

2 0
možnosti
Foto

Inu, tak jsme jí mezi sebou nazývali. A jistě chápete i proč;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik