Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P33e73t63r 55L52u87k59e59š

17. 1. 2014 1:39

Jiří, člověk postižený aeroplány to asi snadno uhodne, ale možná by nebylo od věci odhalit, o kom píšete. Utajený předek si to zaslouží. Zaujalo mě to zimní létání. Několika dalším letcům se stalo totéž. Už je to skoro na "klub omrzlých"...

0 0
možnosti
Foto

Nejde o ,,adoraci", jednoho z mnoha. Byli to normální chlapi, se vším a ve všem všudy. Znal jsem osobně mnohé. Od malička. Celé ,,vyprávění" je o jednom z mnoha, jednom ,,z nich". V konceptu pak jsou kopie originálů dokumentů, které pochopitelně anonymní nejsou a ani být nemohou, nebylo by to pak důvěryhodné. Jde především o to, jací tito lidé byli, jak a proč se tak chovali a jednali. A nejen za války. Kus naší historie, kterou netvořili pouze jedinci, ale lidé, o které se tito jedinci mohli opřít.Natolik opřít, že to umožnilo zachovat naší státnost i po II.WW. Jinak zdravím. J.A.J.

1 0
možnosti
BT
Foto

R^ Komplet koncept je dávno hotov. Včetně unikátních foto, dokumentů, dokladů, atd. Příslibů mnoho. Skutek utek. Jak z toho nekouká ,,kšeft", zájemci se vytrácejí. Navíc jsou tato témata jaksi ,,pod palcem některých vyvolených". Dlouholetá osobní zkušenost. Realita. Chtěl jsem to vydat jako ,,pejprbek". Aby to bylo dostupné jako mnohé časopisy. Ne jako vyprávění o jednom člověku, ale jako obraz doby a dějin naší vlasti i našeho voj. i civil. letectví. Podstatná část XX. století. Tak jsem zvolil ,,tuto formu". A budu pokračovat. Jinak zdravím. J.A.J.:-)

2 0
možnosti
Foto

Tohle povídání o "rytířích nebes" by si zasloužilo knižní vazbu :)

2 0
možnosti