Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nerad bych autora urážel, možná to fakt tak myslí. Ale jeho postoj je typický pro rusofily, kteří velice dobře vědí, že s největší pravděpodobností to strana báťušky Putina pohnojila a chtějí to zamést pod koberec, na jindy.

Jinak, spekulace jsou normální a lidské. Lidský mozek pracuje na tom, že si z neúplných informací skládá celkový obraz. Občas špatně, ale za ty miliardy let vývoje v tom není vůbec špatný.

1 0
možnosti
Foto

Dejte si ten článek ještě jednou. Tedy chcete-li. I diskuzi si můžete projít. Chcete-li. Podle vláken, např. Tedy opět - budete-li chtít. Můžete tam najít i MOU NESTRANNOU odpovědˇ8-o!

3 0
možnosti
Foto

Tak pokud budou  tuto nehodu vyšetřovat Britové, tak máme jistotu, že se pravdu nikdo nedozví, neboť již dopředu mají zadání od USA, že letadlo sestřelil Putin.

0 10
možnosti

Tak to je jasné - nejlépe byste to vyšetřil vy, Chrástek, Olšer a Řezník - ten má navíc načteno z technetu a umí volat "MyDay", ačkoliv zbytek planety volá MayDay. ;-D

8 0
možnosti

Taky bych si přál, aby to bylo v klidu vysvětleno. Viník a jeho spojenci si to přát nebudou. A pokud jsou dost silní, budou vyšetřování mařit. Nebo zpochybňovat jeho výsledky. Vezměte si případ pádu mostu ve Studénce na mezinárodní rychlík. Tam se daří vyšetřování mařit, už i média o tom přestala psát a zřejmě to půjde do ztracena.

0 0
možnosti
Foto

Ano, i tak lze nahlížet na mnohé tragedie.R^

1 0
možnosti

Na konspiračních teoriích je nejkrásnější, že je nikdo nemůže dokázat a ani vyvrátit. 

Držím se starého osvědčeného pravidla. Když je nějaký problém, tak že všech možných řešení je to nejjednodušší nejbližší pravdě ;)

4 0
možnosti

Proto napjatě čekám, kdy nám jí major v záloze, pan Kroupa, konečně vyjeví. ;-D

5 1
možnosti
Foto

Co k tomu říct?

Snad jen:

Souhlas + Karma + R^

5 0
možnosti

Lide hledaji fakta, nachazi i dohady, pracuji s obema mnozinami a pracuji v tom okamziku predevsim na vlastnim ja. Meli bychom za to byt radi. Pasivita a hamburgrova lhostejnost pristim podobnym udalostem urcite nezabrani a tem soucasnym mrtvym zivot nevrati. Stejne jako povrchni empatie.

3 0
možnosti
Foto

Práce na vlastním já má své hranice. Mnohdy převládá ego nad vlastní soudností. Přitom se samo dá krmit i vlastnoručně upečeným hamburgem, až do vlastního opojení. Často až za hranice empatie i lidskosti jako takové!

3 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,47
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik