Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Pro Jiroudka specielně: Umlátit šutrem vlastní dceru není terorismus Přečti si článek a diskusi.

0 0
možnosti
Foto

Přečetl. A pochopil jsem Tvůj PROBLÉM. A hojíš si ho po svém,.V diskuzi pod Tebou doporučeným blogem tě ostatní dost pomlátili, že8-o;-)A pro příště-pro takové jako jsi ty, jsem a vždy budu pan Jiroudek !!

0 0
možnosti
SH

Proto zde text tohoto nápisu uvádím:

 TENTO PAMÁTNÍK JE VÝRAZEM TRVALÉ VDĚČNOSTI BRITSKÉ KOMUNITY 2 500 ČESKOSLOVENSKÝCH LETCŮ, KTEŘÍ SLOUŽILI V KRÁLOVSKÉM LETECTVU V LETECH 1940-1945 VE JMÉNU SVOBODNÉ EVROPY, Z NICHŽ MNOHO NÁSLEDNĚ TRPĚLO BĚHEM KOMUNISTICKÉHO REŽIMU V ČESKOSLOVENSKU.  

Ten text má správně česky znít: TENTO PAMÁTNÍK JE VÝRAZEM TRVALÉ VDĚČNOSTI BRITSKÉ KOMUNITY 2 500 ČESKÝCH, POTAŽMO SLOVENSKÝCH LETCŮ, KTEŘÍ PRVOPLÁNOVĚ SLOUŽILI V KRÁLOVSKÉM LETECTVU, Z NICHŽ NICMÉNĚ MNOHO TRPĚLO SOFISTIKOVANÝMI METODAMI TÝRÁNÍ BĚHEM KONTRAPRODUKTIVNÍHO KOMUNISTICKÉHO REŽIMU v ČESKO-SLOVENSKU.

0 0
možnosti
Foto

Mnozí mají své představy v lecčems. Ani vy, ani já jsme památník nezřizovali, ani neopatřovali nápisy. Výraz ,,československým letcům" je však správně. Nakonec to bylo i na uniformách čs.dobrovolníků v G.B. i vyznačeno. Foto original. nápisu i pilot. znaku je v perexu. Někteří slovenští letci ze SŠ bojovali po r.1941 jaksi na straně Hitler.Německa, ba stali se i stíh. esy..Ale to je jiná kapitola z našich váleč. a posléze i pováleč.let. Jinak zdravím. J.A.J.

0 0
možnosti
AS

A91d38a13m 20S58t30a20v45a

29. 6. 2014 6:23

Autore, ten nadpis je bez sebemenší vady, právě tak jako i ten památník. Byť ten se vymyká touze po jakémusi avantgardnímu znázornění - především však odpovídá cítění a vůli těch, kterým je určen. Skvělé je i jeho umístění. Doufám jen, že nějací ti pošuci přestanou usilovat o jeho přemístění!!!! A doufám též, že Pražské sady a lesy či jak se dnes jmenují, dokáží tomu památníku vytvořit a udržovat kolem něho i důstojné prostředí. Jen jestli tam jsou  skryté kamery, které  by dokázaly okamžitě zaznamenat jakýkoliv pohyb, naznačující snahu po jeho jakékoliv devastaci!!! A hlavně zodpovědné orgány, které by  na tyto gangsterské činy dokázaly  bleskově reagovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik