Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vystihl jste to dobře. Nedovedu si představit, že inkviziční metody v diskuzi nějakého nekritického nadšence pro vlastní pravdu, může administrace blogu schvalovat, případně na tom spolupracovat, jak bylo naznačeno.

6 0
možnosti
VJ

To snad zatím nehrozí, na situaci se optal diskutér David Matějů - zde, zcela dole:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140715_417684_blogidnes&vlakno=67031650

2 0
možnosti
Foto

Mazači versus Mazáci

(aneb jak je dobré míti diakritiku)

:-)

3 0
možnosti
JD

Otevřu nové vlákno, už mě to neba se v tom hrabat dolů.

Mě ani tak nevadí, že mě Hanák ve svých diskuzích mazal. S tím jsem se smířil a už k němu prostě minimálně ve dvou jeho posledních blozích nechodím psát. Považuji za zbytečné tam psát jen proto aby měl co mazat. Připadá mi, že to jsou jen náboje do jeho pušky a považuji to za zbytečné.

Vadí mi jiné věci:

1.) Upřímně řeknu, že mě vadí, že naprosto nedodržuje sám u sebe to co vyžaduje od druhých. To mi vadí stejně v životě jako tady. 

2.) A druhá věc co mi vadí není ani tak jeho současné mazání, ale HLAVNĚ to co by chtěl prosadit, ta zhůvěřilá pravidla např. 3x a dost, zřizování blacklistů, navrhování adminům naprosté vymazání jen za to že zrovna jemu se něco nebude líbit apod.

To si myslím, že se opravdu dotýká svobody slova a množství blogerů s vlastními články proti němu i množství lidí, kteří se proti němu vyjádřili v diskuzích mi to potvrzuje. Samozřejmě že budou lidé, kteří mu dají za pravdu a mají na to právo, ale já udělám první poslední, aby toto prosadit nemohl.  Howght.

7 0
možnosti
MB

1 a 2 souhlas. Jinak si myslím,že nejlepší zbraní proti Hanákovi je Hanák sám. Lidé s podobnými názory a diktátorskými sklony jsou samozřejmě nebezpeční a mně odporní,ale v tomto případě je to naštěstí doplněno nedostatečnou inteligencí. Zatím je výsledkem jeho "boje" pouze znectění sama sebe,a zformování poměrně široké "fronty odporu". Navíc, být na jeho slavném blacklistu se stává pomalu prestižní záležitostí. :-)

7 0
možnosti
Foto

Pane Linhart. Jaký si asi ti, kteří prochází diskuzi, mohou udělat obrázek u Vás. Nenapadlo Vás, že Váš vstup do diskuze může být nahlížen i za zcela jiným účelem? Např. za účelem vyvolat spor a ten pak řešit cestou právní? Diskuze je sice v některých příspěvcích třeba až ,,na hraně", ale lze také zcela vyloučit  potenciální provokaci za zcela jiným účelem? Je to na Vás!

4 0
možnosti
Foto

Ujišťuji vás, že celá řada tvrzení o mé osobě v těchto diskusích je zcela bez problémů žalovatelná a některá dle mého názoru naplňují skutkovou podstatu trestného činu pomluvy.

Pokud se ale někdo skutečně neutrhne ze řetězu, tak u tohoto zjištění zůstane. Ostatně jako vždy v minulosti.

0 0
možnosti
MB

Dám to tu, pretože na diskuzii u pána Hanáka to je zakázané: tak som sa dozvedel, že som u neho na Black liste, to znamená, že je jedno, čo tam napíšem, aj tak bude všetko zmazané (dôvody za nemístné poznámky, OT, a opakované smazání). Úprimne som mu napísal, že je ešte väčší úbožiak, než som si myslel - vydržalo to tam asi 2 minúty. ;-D

6 0
možnosti
Foto

J95a37n42a 95M10a38j24o13v84á

16. 7. 2014 23:06

Vítejte v klubu R^

4 0
možnosti
Foto

J57a45n20a 31M93a13j88o37v50á

16. 7. 2014 22:48

Tak jsem se přistihla, že ty tu-a-tamní snahy o domluvu s vnitřně i zevně zabetonovaným páně Hanákem sleduji jako thriller. Povede se někomu prorazit? Jak se vyvíjí strategie hlavního hrdiny? Je to jako sedět v kině, takhle ve třetí řadě mírně napravo. Ani to nepotřebuji ve 3D. 

Happy End nečekám, ale on to není Hollywood, kde je to povinné. Idneswood?

6 0
možnosti
MB

Tuniské naslouchadlo šuviks ;-D

3 0
možnosti
JD

Už chápu proč najednou smrdí tady.

Za poslední tři hrdiny má ve vlastní diskuzi pouze dvě anální speleolezkyně, jeden dotaz a zbytek vymazal. Pak už nikdo. 

Chudinka tedy prolézá tady.

7 0
možnosti
Foto

I82v27o 46C73i43l51i19c76h

16. 7. 2014 20:25

Hanáku (pana si u tebe již odpustím stejně jako vykání, ale trvalo i to), není ti divné, že musíš o svých článcích číst a diskutovat pod zcela cizími články? ;-)

5 0
možnosti
JH

J17a33n 92H61a46n37á34k

16. 7. 2014 20:42

To Vaše střídavé vykání/tykání je už mnohé vysvětluje ;-)

A pro Vás ještě jednou:

Pan Cilich - 1. 25 komentářů, 2. 17 komentářů, 3. 23 komentářů

Jan Hanák

1. 439 komentářů, 2. 267 komentářů. 3. 954 komentářů

Pane Cilichu, myslíte, že jsem to já, koho by měla trápit diskutérská aktivita? O čísla nejde, ale jistě chápete, že já cizí blogy na diskutování nepotřebuji jako Vy ;-) Hezký večer :-)

0 2
možnosti
Foto

Inteligentní a moudrý člověk po první ťafce pochopí, kde není vítán :) Jenom hloupý troll díky své obsedanci čas od času ne...a pokud ano, stejně mu tu nedá a když jsou mu ukázány dveře, vtírá se oknem :) A ne, není to pro autora tohoto blogu ;)

3 1
možnosti
VP

víte pane Boháček, ten člověk to v postatě dělá chytře, on odpoví, Vy jemu, myslíte si, jak chlapec nakonec uzná že je to fakt divný co dělá, Vy ho za to pochválíte a kliknete ... a ejhle, z debaty na půl strany je najednou čtvtr strana odpovědí pana blogera a zbytek smazáno...... je to filuta, já to pořád říkám, toho mladíka jsem si přidal k dalším oblíbencům, kterým se zdaleka vyhýbám ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik