Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přeji vám dlouhý čas ve stávajícím období. Ještě vás čeká srážka ae životem. :-) nebo

0 0
možnosti
Foto

Třetí případy jsou dobří řečníci?

0 0
možnosti
Foto

Ivano...mě životy tech slavnejsich vubec netankuji...zrovna jeho mam celkem ráda a je to vsechno jeho věc:)pohoda. A Vy si tu uvědomte jednu zásadní věc. Jste mladá a hezká. Navíc nenadávate a obhajujete. Takže pro chlapy terč, jak se tu mihnout aspoň...a ženské se museji smířit s tim, že jste zkrátka...hezká:))) navic jak řikam neřvete jako moralizující bába. A z vulgárního a přitupělého Richarda Poláška si nic nedělejte. Fajn denR^

0 0
možnosti
Foto

Radko, děkuji :) Naštěstí jsem za tu dobu, co píšu, už došla do stavu, kdy mě komentáře nerozhazují, ať už jsou jakékoliv.. naopak, vlastně mi to přijde docela úsměvné.. stačí jeden komentář a vy hned víte "kdo je kdo" :) A přesně jak říkáte.. pro některé muže je ženská s vlastním názorem stále něco jako roznětka :)

1 0
možnosti
MK

M26i77l42a16n 82K66e35s18l

10. 10. 2018 20:24

Nevzal si mustr u křesťanů?Spáchají hřích,vyzpovídají se,projeví účinnou lítost,pomodlí se dvakrát otčenáš a zdrávas a hřeší znovu.A furt dokola.

0 0
možnosti
Foto

To jste sdělení toho příspěvku asi trochu nepochopil :) Ale je mi ctí, že potkávám dokonalého člověka, jako jste Vy :)

0 0
možnosti
RE

Písničky si v autě rád poslechnu, některé i "nasaju" a začnu sám hrát, ale soukromý život těch interpretů mě vůbec nebere.

2 0
možnosti
Foto

Tomáš Klus se stále hledá a čím více tlačí na pilu, tím méně fanoušků mu zůstává, tak se dá slušně napsat o jeho častých proměnách.

Napsat to svými slovy, použila bych silnější kalibr k vyjádření. :-)

6 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že Vy už jste se našla :) S těmi fanoušky máte pravdu, ale čeho si na něm cením nejvíc, je právě to, že je mu to, narozdíl od jiných "celebrit", jedno :) je to podobné jako s přáteli.. můžete jich mít milion, ale žádného skutečného a nebo jenom pár, ale opravdových :) Tak to vnímám já. Hezký den :)

0 0
možnosti
Foto

To jsou jen výmluvy člověka, který nemá dost morální síly.

0 0
možnosti
Foto

Jsem za Vás šťastná, že Vy ji máte. Hezký den :)

0 0
možnosti
MK

Výňatek:Všechny ty komentáře pod včerejším příspěvkem Tomáše Kluse. Tak jsem hledala jsem ty všechny příspěvky zde, na blogu. A nic. Trochu zmatené. A ono to bylo na FB.:-P

1 0
možnosti
Foto

Ano, ano, na tohle uvedení do nevědomosti mě už někteří upozornili, takže tímto se omlouvám i Vám :) To máte tak, někteří jsou "víc doma" na sociálních sítích a někteří zase tady na blogu. A já patřím k těm prvním. Tak jsem si automaticky představila, že to tak musí mít všichni :-) Ale hlavní je, že kdo hledá, najde! :) Hezký den.

1 0
možnosti
BH

Problém je, že trvalým rozdáváním odpustků se zdravá společnost nikdy nevybuduje a bude zákonitě převálcována:-/

1 0
možnosti
Foto

No a pak jsou tu naštěstí i ti, kteří to vidí pozitivněji :) Jak to bude, toť otázka. Ale v konečném výsledku je to jen na nás :)

0 0
možnosti
JK

Jestli tomu dobře rozumím, tak tahle tvář, kterou Klus nyní ukázal (nevím sice kde, kdy, jak a proč, ale to nevadí), je ta pravá? To je dobré. Vzhledem k tomu, že neznám žádné jeho předcházející tváře, tak budu vidět hned tu pravou, když se mu ocitnu náhodou tváří v tvář.

Jo a ještě jedna otázka: O čem, že jste to v blogu psala?

4 0
možnosti
Foto

Nepochopil-li jste to do teď, asi nemá cenu Vám to znovu vysvětlovat, že ;-DMějte fajn den a s článkem nějaký Jirmářový si nedělejte hlavu. On udeří přesně na tu hlavičku, na kterou měl :)

0 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik