Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

R^, moc děkuji za blog:-). Skvělé!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc a rádo se stalo :)

0 0
možnosti
JL

Ženy milují především svou rodinu, muži hledají sebe.

0 1
možnosti
Foto

Úplně tak jednoduché to nebude :) Ono jde celkově o to, že máme v sobě v dnešní společnosti dost nevyvážené mužské a ženské energie, od čehož se odvíjí i všechno ostatní. Ženy často v rodině i vztahu přebírají mužské role a pak se nelze divit, že muži občas hledají, k "čemu že vlastně jsou" :)

0 0
možnosti
DP

Dobre pospano, a samozrejme to plati i "v opacnem gardu". Anglictina ma velmi dobre a vystizne slovo na to "blaznive euforicke zamilovani"(infatuation). Pred par mesici jsem videl program v nasi televizi, kde biochemik dokonce ukazal model molekuly latky, ktera je ta to poblazneni zodpovedna. Podle nej pri sdilenem "poblazneni" ta latka, co to zpusobuje vydrzi v prumery 17 mesicu, pak zmizi z naseho organizmu a zacne vystrrizliveni, jak o nem pisete.

0 1
možnosti

Asi jsem exot, mně to drží déle!

0 0
možnosti
OF

Ale některým to v druhém vztahu přece vyjde. Ale ne všem.

Nejdříve se podívám na sebe, v tom máte pravdu.-

0 0
možnosti
Foto

Zřejmě si v tom mezičase něco uvědomili sami o sobě :)

0 0
možnosti

R^

Člověk by řekl: Pozoruhodný objev. Žádný objev! To už se píše v psychologických a psychiatrických knížkách desetiletí. Ale ani v nich to není původní. Tento problém nám již před dvěma tisíci lety vyčítal Ježíš Kristus a evangelisté to zapsali. Máme to v Bibli. Nic nového pod sluncem. Ani to, že to, co bylo problémem před dvěma tisíci léty, je problémem dodnes!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak říkáte, není to nic objevného, ale pozoruhodné je, že to činíme stále a stále dokola - tak jsem si říkala, že by nebylo od věci to připomenout :)

1 0
možnosti