Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

na volby nelze nahlížet perspektivou primitiva. Nutno zvážit všechny důvody, proč volit KSČM a nikoho jiného

0 3
možnosti

Mám problém, když budu volit ČSSD, tak schvaluji aktivity Ratha, ODS aktivity Vondry, Béma atd., TOP09 Parkanové, v tom případě i KDu-ČSL atd. Koho mám tedy volit?

0 0
možnosti

Zkuste třeba monarchisty. Víte snad o nějakém průšvihu, který by je měl diskvalifikovat?

1 0
možnosti

pro autora

Divíte se proč stále více lidí chce volit komunisty?Já vám to řeknu podle sebe a svých (dnes už bývalých, protože jsem nezaměstnaný, spolupracovníků).JE TO Z TRUCU, aby nynější vládnoucí elita poznala, že sice za komunistů bylo špatně, ALE DNES JE JEŠTĚ HŮŘ.Možná, tím nic nezměníme, ale už jen pro ten pocit, že vládnoucí elita bude na kolenou před komunistama i když je po celou dobu svého vládnutí zatracovala.

A proč mladí budou volit komunisty?Když jsem mluvil se svými mladými spolupracovníky, tak na ně každý nadával, ale jen do té doby než se oženili či vdaly.

Když jsme jim říkali, jaké VÝHODY jsme měli jako mladí manželé, tak se chytali za hlavu, kde na to ti komunisti brali.

Novomanželské půjčky (na pořízení bytu 1% na zařízení bytu 2 %).Na 1.dítě se z půjčky strhávalo 2000 a na každé další dítě 4000 (já jsem tím pádem NEMUSEL státu vracet 10000 Kčs).Stálá práce a člověk NEMUSEL mít strach, že nebude mít na splácení půjčky (zažil jsem už několik zkrachovalých rodin kvůli tomu, že je propustili z práce a NEMOHLI splácet hypotéku).

V některých zaměstnáních NÁBOROVÝ  příspěvek, po x letech věrnostní příplatky atd. Více by se toho sem už nevešlo. A tito mladí založili KSČm (m... jako mladí) a už mají přes stovku členů (jen v mém okolí).A všichni se chystají volit KSČM. Víte, on málokdo čte volební programy, protože stejně všichni lžou, ale proč volit nové strany, když po zkušenostech z minulých voleb stejně ZRADÍ svůj program a pak si založí jinou stranu , kterou nikdo nevolil, jen aby se udrželi u moci.

2 4
možnosti

Kde na to ti komunisté brali? Zadlužovali stát zevnitř, byla obrácená daň na potraviny, aby byly relativně levné, ale stejně byly drahé a navíc se nic nedalo koupit. 

Kdo je nepoučitelný, ať si komunisty volí, ale pro mně je důležitější, že za svůj život jsem zodpovědný jen sám sobě a jaké si to udělám, takové to mám a nepotřebuji matičku stát, aby mě držela za ruku. 

Jinak, ke konci loňského roku jsem také skončil na dlažbě jak se říká a to po několika letech u zaměstnavatele, kde jsem měl nadprůměrný příjem. No a co včil.....takže dnes dělám to co jsem dělal, jen to dělám pro více firem na živnostenský list. 

Prostě si nemohu dovolit nic nedělat, protože platím hypotéku, leasing na dvě auta a plus energie, což dělá dvacet tisíc měsíčně. 

Ale než volit komunisty, to raději jíst veverky a jako přílohu špenát z kopřiv

3 1
možnosti

Volební lístek KSČM do kanálu, komunisty do urny

8 2
možnosti

Já ten komunistický lístek hodím raději do kanálu. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Možná o chloupek férovější otázka by mohla znít: „Neslibují úplně všichni, bez výjimky, modré z nebe a nesplnitelné věci“? 

Pak pokud ano (a samozřejmě, že ano) je to výsměch demokracii. Vychází se z toho, že lid si vládne dvě odpoledne (ještě pod vlivem mediálních drog), kdy hází lístky do krematorií, a pak mají čtyři roky Eldorádo politické strany. 

„Co jsme kecali nebylo zasazeno do reálného rámce“ (v případě výmluvy ČSSD), „vůbec o tom nebudeme diskutovat“ (v případě ODS a BOTTOM09).

Vždyť je přece volíme kvůli volebním programům a ne proto, že Milouš má tak sympatický ksicht, i když blekoce nesmysly.

Dokud nebude narovnán volební zákon, nemůžeme se z toho dostat!!!

Tento týden byl v Pardubicích Miroslav Kalousek. Špetky studu v něm nebylo! Žoviální strejda, který vznešenými slovy kecal ekonomické nesmysly, které se naučil na škole Chemicko-technologické v době centrálně řízeného hospodářství, vědeckého atheismu a reálného socialismu. Dokonce jen jako předmětu vedlejšímu! A těch několik lidí, kteří si vzali Kinedryl, aby to ustáli, obelhával stejně, jako všichni ti „prduši“, kteří nám bezmála čtvrt století lhou úplně stejně, jako lhala jediná „stranovláda“.

0 1
možnosti

Komunistická stranu tu již 24 let straší v parlamentu. A jelikož tam jenom strašila, tak nic nezkazila a jako jediná se zdá tzv. čistá. Bohužel řada lidí na toto naletěla a myslí si,že to vše změní k lepšímu. Popravdě řečeno ono by to možná bylo dobré, kdyby jí jako ve Francii vzali do vlády socdemáci. To by se konečně znemožnila, avšak socani rovněž.. Lidi by měli konečně vzít rozum do hrsti a uvědomit si, že je ani komunisté a ani pofidérní spolky typu ANO či Úsvit nespasí. Prostě se musí nastartovat celoevropská ekonomika a zejména začít v Bruselu revidovat ten obrovký zbytečný moloch..

10 1
možnosti

Jenže těm v Bruselu to vyhovuje

2 0
možnosti

J40a78n 21H98l23e62d26í12k

9. 10. 2013 15:12

staří bolševíci s demencí budou volit všichni a tu svou rodnou,--- a mladí kašpaři, kteří znají bolševíky z debilních počítačových her a ze zásady jít PROTI VŠEM a všemu, to je nosné jádro, pár stovek teoretiků a opravdových radikálů v zóně přání, všem všechno a z lásky ono jádro doplňuje. V reálu jde o duševní nemoc.

7 1
možnosti

Možná pane, budou volit tuto stranu na truc proti lidem s vaším prázdným názorem. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1877x
Snílek, drsňák, romantik i egoista. Člověk, který hledá své místo, v dnešní globalizované společnosti. Muž mnoha tváří i zájmů. Ne, to mi opravdu nepřísluší, říkat či psát, kdo skutečně jsem. To mohou posoudit jen druzí. V diskuzích vystupuji jako Twister01