Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

McCheese

4. 8. 2011 20:40
nevi nevim

kde autor cerpal, ale tech 6 let co bydlim v Dansku, jsem zadny takovy puding nejedl ani nevidel. To s rizkem je take mystifikace - jedna se o pecene veprove s krupavou kuzi, ktere se podava nejcasteji s varenym bramborem a cervenym zelim.

0 0
možnosti
JB

monthy70

24. 7. 2011 18:43
Z finské kuchyně

bych ještě zmínil skvělého soba s česnekovými brambory a smetanou a hlavně moruše. To je snad národní lesní plod a jedí je na všechny způsoby. včetně těch tekutých

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 7. 2011 18:59
Re: Z finské kuchyně

Nepřehánějte to s tím obdivem. Na severské kuchyni není nic záviděníhodného. Ryby nasladko, přeslazené pečivo, ne moc voňavé mleté sobí maso......  prostě žádný zázrak to není. :-(

0 0
možnosti