Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte to vážně, že nevíte, co znamená politické rozhodnutí? Fakt jste to studoval? Mi to jen potvrzuje podezření, že dnešní absolventi mají základní mezery...samozřejmě, jste jistě vyjímka. Ale k věci. Politické rozhodnutí je takové, že na misce vah spravedlnosti (což nejvyšší soudci nejspíš činili) se přikloním například ke střednímu názorovému proudu, potažmo vládnímu. Nebo přesně naopak. Není to rozhodnutí podle znění zákona. Kapišto?

4 1
možnosti

Vidíte, přesně toto jsem čekal. Co člověk, to názor a podle sebe hodnotím tebe, samozřejmě bráno z větší perspektivy. Jste pravým důkazem toho, že neexistuje jednotná definice, na což pan Okamura spoléhá. Inu český jazyk je tak nádherný, košatý. Každopádně si nechám rád poradit - kde mohu najít skutečnou definici politického rozhodnutí nebo je to jen další ze životních zkušeností?

0 1
možnosti

To vám nemusí vysvětlovat Tomio Okamura.

Protože jste mladý politolog, tak vám to vysvětlím:

"Rozhodovat a jednat tak, aby jste nenaštval vládnoucí politiky režimu, 

udržel si místo a naději na další postup směrem nahoru"!

Jistě by jste nechtěl být nezaměstnaný a zkazit si kariéru.!!;-D!!

5 2
možnosti
Foto

Politologie je pavěda,takže s tím bych se moc nechlubil.Pár tzv.politologů jsem už slyšel s jejich prognozami.hlavní je titul že?:-)[>-]

7 1
možnosti

základy politologie jsou potřeba pro všechny, viz. tato dnešní situace. Pokud jde konkrétně o mojí osobu, učím společenské vědy a jak jistě víte, politologie, společně s filozofii, sociologií, psychologií, právem, ekonomií, antropologií, z části i geografií a dalšími vědami, patří právě do souboru společenských věd.

0 4
možnosti
Foto

Prezidentské volby jste se na politologii neučiili, jde o relativně nové téma. Proto je Váš článek poměrně nekompetentní, Tomio Okamura ví co činí a velice kvalitně to zdůvodnil. Neházejte tedy flintu do žita, než dokončíte studia a stanete se diplomovaným politrukem, budete snad znát volební procedury lépe.

10 10
možnosti

politrukem ne, ale učitelem společenských věd. A Vy si opravdu myslíte, že mně někdo dokáže seriozně definovat sousloví "myslet politicky"? Každopádně díky za reakci i za tu flintu v žitě - vzpomněl jsem si na kouzelníka Žito Landu a jak na něj budu házet flintu :-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1877x
Snílek, drsňák, romantik i egoista. Člověk, který hledá své místo, v dnešní globalizované společnosti. Muž mnoha tváří i zájmů. Ne, to mi opravdu nepřísluší, říkat či psát, kdo skutečně jsem. To mohou posoudit jen druzí. V diskuzích vystupuji jako Twister01