Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J84a15n 16R79á35ž

4. 12. 2012 17:13

Položil jste otázku a tak Vám odpovídám: Nevidím na něm nic zvláštního...ale Jakl

1) Má názory shodné s mými,že Evropa jako jednotný hospodářský prostor volného pohybu zboží, služeb a pracovních sil může fungovat jen jako společenství suverénních národních států s vlastní měnovou politikou a dále, že Bruselská politika multikulturní Evropy je cestou k zániku euroatlantické civilizace

2) Shodně jako ekoterorismus označujeme devastující projevy "zelené" politiky (nezaměňovat se smysluplnou ochranou přírody) a že je nutno proti všem formám tohoto terorismu  co nerozhodněji bojovat stejně jako proti jiným formám terorismu (třeba islámskému)

3) Souzníme v tom, že sociální stát se stal pro evropské socialisty dogmatem, který postupně zničí evropskou ekonomiku, mezilidské vztahy i demokracii

Je mi jasné, že se názorově na pana Jakla neshodneme, ale jako Vy pana Jakla rád nemáte, tak zase jiní lidé jeho názory respektují. Na tom není co k divení.

1 1
možnosti
KN

K30a29r14e62l 27N89o37v91á18k

4. 12. 2012 12:14

Příznivec Zelených a milovník atomové energie.

Tento člověk vzbuzuje stejně důvěry jako suchá voda nebo studený oheň.

RvPokud jsou Zelení ostře a jednoznačně proti jaderné energii, je těžké být současně jejich příznivcem a milovat atom.  Jediný myslitelný způsob jak toho dosáhnout je aplikovat v praxi doublethink popsán v Orwellově románu 1984.

2 3
možnosti
JS

asi byste se divil, ale setkal jsem se s více lidmi ve Straně Zelených, kteří zastávají stejný názor o atomové energii.

2 0
možnosti
Foto

Spojení ekoteroristů se Zelnými je tak jasné jako spojení teroristů s Islámem. Oba čerpají sílu a inspiraci v těch "učeních".

3 4
možnosti
JS

Terorismus je plánované, promyšlené a politicky motivované násilí, zaměřené proti nezúčastněným osobám, sloužící k dosažení vytčených cílů. To je definice ze stránek ministerstva vnitra. Pokud je ekoterorismus jakousi podskupinou terorismu je čas udělat nezbytné kroky, co říkáte? ;-)

1 0
možnosti
PJ

P44e21t32r 28J65a28n35s79k49y

4. 12. 2012 11:48

vzdycky jsem si myslel ze pan jakl sedi panu prezidentovi v hlave.. predstavoval jsem si ze tam ma takovou stolicku a cely den sleduje jak kolem nej litaji ty genialni myslenky.. kdyz to jakl dementoval ze panu prezidentovi v hlave nesedi nemohl jsem tomu uverit..

3 4
možnosti
MB

M51i59l57o11š 87B43é50m

4. 12. 2012 11:31

Vy se považujete za ekoteroristu? Že tak silně kejháte...

1 2
možnosti
JS

Asi si myslíte, že jsem právě tou potrefenou husou. Eko - myslím si, že ekologicky se chovám, jsem pro trvale udržitelný rozvoj. Ale terorista rozhodně nejsem. A proti tomu se budu vždy ohrazovat. Možná, že jsem až neúměrně vztahovačný, ale víte jak lepší svět by byl bez předsudků a stereotypů.

3 0
možnosti
JS

Promiňte, ale nepodařilo se mi ve Vašem příspěvku najít žádný obsah. Pouze nenávist k Jaklovi. Zatím necítím potřebu číst příspěvky pana Jakla a tím méně Vaše.

3 4
možnosti
JS

Promiňte, ale četl jste skutečně můj článek? V poslední větě říkám něco "o nic neříkajícím článku". Jaká nenávist? Reakce, možná nepřiměřená. Ale Vám by se líbilo, kdyby o Vás někdo tvrdil, že jste ekoteroristou, vrahem, či požitkářem. Mně tedy rozhodně ne.

3 2
možnosti
Foto

Hm...možná by Vás i s Haló efektem rádi přijali v Haló novinách.

3 4
možnosti
JS

čekal jsem, kdy mě někdo nazve levičákem, atp.

4 1
možnosti
Foto

Člověče, máš to všechno nějak zpřeházený. Špatnou interpunkci pomíjím, neohrabaný styl... no třeba taky, ale hodnotit něčí článek aniž bych alespoň část citoval je pro případného nezasvěceného čtenáře poněkud zmatečné. Jo a tajemník a kancléř jsou tuším dvě rozdílné funkce...Rv

5 5
možnosti
JS

omlouvám se za špatné synonymum, jen jsem se přiblížil stylu pana Jakla. Ještě jednou promiňte.

3 1
možnosti
VR

V63á19c69l26a11v 64R38o19d

4. 12. 2012 10:38

Vážený ekostodukátů, Jaklovy nesaháte ani po kotníky. Dneska už druhý soudruh blogér, kterej by rád rozhodoval o tom, kdo a co se může psát:-/Rv

4 6
možnosti
JS

A proč, mohu-li se optat?

3 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1877x
Snílek, drsňák, romantik i egoista. Člověk, který hledá své místo, v dnešní globalizované společnosti. Muž mnoha tváří i zájmů. Ne, to mi opravdu nepřísluší, říkat či psát, kdo skutečně jsem. To mohou posoudit jen druzí. V diskuzích vystupuji jako Twister01