Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

4. 8. 2011 14:21
máte snad představu,

dle mínění pana Klause , že na na ochranu životního prostředí jsme si v tomhle státě napřed "vydělali" a pak jsme "ze zisku " chránili ostošest? tak možná za bolševika, kde  zisk vydělaný státním podnikem zase stát reinvestoval do rekultivací. Potom co  v rámci privatizace stát podniky rozdal, mu už nezbývá než si na ochranu životního prostředí vybrat na daních od svých občanů. A ti na průmyslové výrobě státu a poškození životného prostředí rozhodně předtím nezbohatli..

0 0
možnosti
JS

Twister01

4. 8. 2011 14:29
Re: máte snad představu,

I když to tak nemusí na první pohled vypadat, tak si za tyto názory, prezidenta vážím. Dle mého názoru je jedním z posledních "vojáků" v tomto boji.

0 0
možnosti
JS

sochor

4. 8. 2011 14:10
Všechno je jinak

Vážený autore, než budete psát takovéto nesmysly, zajeďte se na Šumavu podívat, co způsobil "vědecký" přístup ekoteroristů ke kůrovci. A když citujete prezidenta, tak nevytrhávejte slova z kontextu.

0 0
možnosti

Lovecraft

4. 8. 2011 13:39
Gratulace!

Jestli fakt vidíte, že "odborníci z řad vědeckých kapacit jsou oslovováni až v této chvíli," tak to vám upřímně gratuluju k tomu, že po letech slepoty vám konečně vrátili zrak. A tím se taky vysvětluje skutečnost, že vaše představy o ekonomice, o liberalismu i o českém pravopisu a gramatice jsou opravdu, ale opravdu hodně svérázné. ;-D

0 0
možnosti
JS

Twister01

4. 8. 2011 13:48
Re: Gratulace!

Rád se od Vás nechám poučit.

0 0
možnosti