Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné, pane Jirko Severo!

1 3
možnosti
MC

R^Škoda, že Češi si přestali věřit a báli se nominovat skutečného kandidáta prosperity, morálky, kandidáta, který ctí poctivé pravicové ideály vysokého charakteru. Do druhého kola postoupili dva kandidáti. Jsou to oba socialisté. Pouze jeden z nich ovšem ví, že jistých osvědčených pravicových hodnot se nelze vzdát, aby nedošlo k válce a bídě, protože si je vědom, že socialismus, nyní EU i ve světě přerostlý v multikultarismus přerozděluje chudobu.

1 1
možnosti

a ten nenominovanej skutečnej je kdo?

Pište, přehánějte.

0 0
možnosti
MB

Jo, jo, hlava čistá, mořem ošplíchaná i maják pak dobře savítí do daleka ! ... Ještě na něm chybí Rudá hvězda - pak by toi přiblížilo naši současnou domovinu ! .V majáku i Abbé Fária Miloš ... .. :-)

1 1
možnosti
Foto

A to vymýšlíš sám, Mirku, nebo Ti někdo pomáhá?

1 0
možnosti
Foto

R^ Máte svou ČISTOU HLAVUR^ A to se cení, ač jak u koho;-)

3 3
možnosti
LB

Padesát let tu s námi nežijte, zjevně toho o naší domácí politické scéně nevíte (informace máte zprostředkované) a osud naší země vám na srdci neleží, protože vaše děti tu asi žít nebudou.

Domnívám se, že naši emigranti, kteří podle vašich slov živoří v zámoří, když už se rozhodnou udílet nám knížecí rady, by si měli o člověku, kterého nám tak vřele doporučují, něco zjistit.

Třeba ze vzpomínek lidí, kteří Zemana dobře znali před 30 či 40 lety, jako je jeho bývalý spolupracovník prof. Jiří Kábele, či chartista a politolog Daniel Kroupa nebo historik Petr Kučera, který Zemana před 30 lety do politiky přivedl. Jejich názory najdete na serveru Aktuálně.cz i jinde.

Opravdu se domníváte, že člověk, který pře očima schází stářím, zachrání Českou republiku před nájezdy migrantů? To jste tak naivní?

5 9
možnosti
SN

:-)......Paní Blahová a nevadí Vám, že paní co už také 50 let žije v Kanadě nám tu denně zapleveluje diskuse? Záleží na úhlu pohledu, že? !!!!!!

6 7
možnosti
VR

Kdyby nebylo tématu uprchlíků, Miloš Zeman by byl na veřejnosti zprofanovaná politická veličina, lidská troska potácející se fyzicky v rukou ochranky, politicky ve skupině mužů v zákulisí (jistě jste si všimli, že Ovčáček už zcela otevřeně užívá obratu typu „my jsme se rozhodli“). Jenže uprchlíci zde jsou a pošetilé je poukazování na to, že jich je fyzicky na území Česka málo: Válka s Mloky taky končí spatřením jednoho mloka ve Vltavě u Národního divadla. Veřejnost se budoucnosti obává a nelze se tomu divit. Na tom Zeman staví svoji bezprostřední politickou budoucnosti – přivlastnil si téma, které navíc ani nemá v kompetenci řešit.

Přitom Jiří Drahoš má na celou problematiku velmi realistický názor a při vyjednávání Dublinu IV by byl republice jistě víc platný zdravý, soudný a respektovaný akademik, než fyzicky devastovaný šmrdola u dveří Putinova paláce.

4 4
možnosti
Foto

Pane Růžku,

Jiří Drahoš nemá žádný názor, Jiří Drahoš pouze prezentuje názory těch, kteří jej prosazují do čela státu.

5 4
možnosti
Foto

Tak, od Čechodanaďanky, paní Rank jste to už schytal, ještě to schytáte od dalších Vašich krajanů Sisky a Brauna za to, že nechcete válčit s Ukrajinou proti Rusku.

Za mne karma R^

P.S. Karel Schwarzenberg byl sprostější než Miloš Zeman, ale jeho sprostotu pokládají lidé tohoto ražení za aristokratickou noblesu: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=433828

5 5
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Oni ti šílení "slušňáci", podporující kdejaké duševní i sexuální devianty jsou prozatím v menšině. Protože však mají na své straně média, dělá to opačný dojem. Zeman zas tak sprostý není. Jenomže když se pár jeho neomalených výroků opakuje pořád dokola, vytvoří to o něm představu, že je říká den co den.

11 4
možnosti
ŠS

Pekne napsano. Je dobre vedet, ze i mimo nasi republiku ma Zeman zastance. Drahos je asi jednickou ve svem oboru,je mozna slusnejsi nez Zeman, ale pro to, byt prezidentem je to malo. Volim pana Zemana.

6 2
možnosti
JR

J52a18r42a 72R72a77n15k

25. 1. 2018 3:58

Czech presidential challenger Drahos ahead of incumbent Zeman in poll

https://www.reuters.com/...czech-election-president.../czech-presidential-challenger-dr...

3 days ago - PRAGUE (Reuters) - Independent challenger Jiri Drahos holds a narrow lead over Milos Zeman, the incumbent president of the Czech Republic, before this weekend’s election, but undecided voters could tilt the balance, an opinion poll showed on Monday. :-)R^

1 2
možnosti
Foto

Žádný narrow lead Drahoše neexistuje Járo.

Podle sázkových kanceláří to je přímo naopak. Diktuji na mobilu a tak nemám možnost se nyní podívat

Ale Zeman má kurz lepší než 1,8 což je vysoký favorit a Drahoš má kurz horší než 2,2

Což by na dostizich bylo tak na umístění mezi prvními třemi.

2 1
možnosti