Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

S těmi homosexuály je to jako s ostatními menšinami, tedy jen s takovými, které jsou dravé a chtějí se prosadit. Jsou-li menšina, jsou více orientovaní na mazanost a hledání kliček, jak svoji věc dotáhnout do konce. Jenže až všeho dosáhnou, zleniví a budou laxní jako ostatní populace. Kromě svěřování dětí do jejich péče bych jim umožnila všechno, po čem touží, aby se co nejdřív přestali otravně zviditelňovat

0 1
možnosti
JS

Problémy jsou ale dva: jeden, že tady máme co dělat s Otesánkem, a druhý, že jim (zejména lesbám) skutečně jde o "rovnoprávné právo na dítě".

0 0
možnosti
MR

M39i26l55a27n 22R58a63d55e47k

10. 9. 2015 19:42

musim poopravit, od guatemalskych hranic nahoru. V Mexiku uz par let existuje gay manzestvi.  Pred tim ale byl gay svazek rovny  s hetero svazkem, a to uz drahna leta. Spolecnik mel a ma prava nejen na dedictvi, ale na penzi a zdravotni pojisteni. 

Maji tu programy na televizi pro gaye, v radiu, atd. Smajchl parady velmi casto. Stale "bojuji", nevim uz za co kdyz co vice jeste chtit?

1 0
možnosti
JS

Pane Radek, faktem zůstává, že podněty ke gay aktivismu přišly ze Států. To začalo beatniky v letecch 50, a pokračovalo přes to pres Ashbury Heights kolonii v San Franciscu a kolem universit v letech 60. Co chtějí ? Ti opravdoví šílenci si myslí, že se jim podaří zničí koncept rodiny úplně.

1 0
možnosti