Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi dobře jste vystihl podstatu problémů.

Karma R^

0 0
možnosti
JL

Co je lez a co je pravda? Tim se autor zabyva. Policejni akce, Sakasvilli udelal presne to co pres. Benes v kvetnu 1938 kdyz poslal vojsko do Sudet udelat poradek. Zabito bylo 48 Sudetaku. Ostrelovani ossetskeho hlavniho mesta raketami Grad, podle Medvedva az 2000 lidi zabito. Pravda nebo lez? Dukazy? Videozaznam raketometu strilejiciho panu Bohu do oken, jedina fotka ohoreleho domu a slovo Medvedeva a Putina. Staci to? Jak komu, v pripade dvou tisic lidi zabitych byva dvojnasobek tezce a lehce ranenych. To by znamenalo preplnene nemocnice , poptavka po krevnich konzervach atd O nicem jsem neslysel. Dalsi dukaz: jediny ohorely dum. Vpripade utoku raketami Grad by to mesto vypadalo jako Groznyj pote co ho Putin nechal srovnat se zemi. O tom podava svedectvi svedomi Ruska statecna divka Anicka Politkovska. Zaplatila za to zivotem, za Putinovy vlady bylo zavrazdeno 300 novinaru. Komu zavazeli? Treti dukaz: Slovo Medvedeva a Putina? Staci to? V zemi kde jsou novinari vrazdeni, v zemi ktera byla oznacene jako treti nejvice novinarum nebezpecna to stacit musi

0 0
možnosti
JS

Pane Jaromir, já tuhle diskusní techniku znám. Říká se tomu, "mluvme o něčem jiném". Děkuju Vám za přečtení.

1 0
možnosti
Foto

Pane Severa, tak by mě pro zajímavost zajímalo, jak dlouho jste zpět v ČR?

Z důvodu, zdalipak byste dokázal nějakou takovou školu lží (abychom nechodili až někam do Gruzie) přičlenit i k našemu současnému Havlistickému školství pravdy a lásky (např. vzor - Univerzita Karlova a její sbor) či hlavnímu mediálnímu zpravodajskému "hnoji" (např. vzor - zpravodajství a komentáře z Ukrajinské krize v ČTV)?

0 0
možnosti
JS

Nejsem tam (byl jsem jen letos na návštěvě) tudíž nevím jakou konkrétní terminologií se ohazuje na školách dnešní mládež v ČR. Dovedu si ale dost dobře představit, na základě co vidím a slyším tady. Moje dcerka jednu dobu nosila hidžáb ze solidárnosti s novou Egyptskou kamarádkou, kterou kvůli tomu pošt´uchovali ve škole. A v mžiku měla na islám názor politicky korektní i doma. Potom hadr samozřejmě sundala když se holky pohádaly ale stejně. Bijou do nich strašně a trest za nekorformitu je stejný tady jako za komoušů ČSSR, vyhazov ze školy a ztráta nároku na to patřit v budoucnu k elitě.

0 0
možnosti
MR

M58i96l20a35n 57R29a31d79e32k

23. 8. 2015 16:28

vy jste se minul dobou. Takovy blog, kdyby uz za Hitlera existoval internet, ten by vas poradne odmnenil. Mohl jste take psat o polske lzi, nebo i ceske.

3 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik