Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vynikající! R^:-)

Vidím, že v Kanadě "In natura" probíhá něco jako reality show typu britského "Jistě, pane ministře/premiére!". ;-D

Jen doufám, že je Kanada připravena na nápor z USA emigrujících Hollywoodských hvězd, které do ní dnes vkládají veškeré své naděje! :-P

1 0
možnosti
VP

Kanadskou "mluvčí" klepne ...R^

1 0
možnosti
JR

J30a28r53a 38R22a56n77k

13. 11. 2016 20:37

Neklepnete;-), autor nemluvi za Kanadany, ale ceskou skupinu tech, kteri nevi, jestli se maji vratit na stara kolena do CR, ale maji zde deti, ktere s nimi velmi casto politicke nazory nesdili. Vim to, meli jsme zde na navsteve ceskeho generalniho konzula a trochu propirali celou politiku CR/Kanada. Takze se bavte dal, ja bohudik v sobe zadne nenavistne bunky nemam, tak si to zde vsichni vychutnejte:-)

0 2
možnosti
MR

M77i52l78a13n 90R72a44d16e41k

13. 11. 2016 18:46

;-Dkarma. Az se pani Rank zotavi z toho soku, tak vas sprdne, prece v Kanade je to jedine spravne, multikulti a NIKOHO by nenapadlo to nejak kritizovat. Vy jste sprosty Putinuv poskok, kolik vam plati? ;-D Vy jeden bolseviku. !

Ale ted vazne, zde Mexico je celkem v klidu, uz jen tim ze zde zadne davky nejsou, lide bud musi makat, a na vetsi brajgl malokdo ma cas a penize. To leda deti papinku ktere maji budoucnost zajistenou temi co makaj. A psychiatri a psychologove davaji pomoc opravdu nemocnym. Zadny takovy pokrokovy cirkus zatim nedorazil.

Ale co, Canada je celkem zatim fajn, a mozna to pristi volby vyhraje pan Rozumnejsi.

3 0
možnosti
JS

Za karmu dík a hlavu si z paní Rank nedělám. Ona mluví za Kanad'any z pásma 40km od hranic USA a proto všechno ví. Co se týče prospektu Kanady, do dalších voleb je daleko a pan Rozmnější se ještě neobjevil. Ale jinak máte pravdu, Kanada je stále ještě fajn i přes ty všechny křečovité lidumily.

4 0
možnosti
Foto

Jo, nemaj to holky lehký. Občas v sobotu chodím s jednou známou tady do parku venčit jejího psa a při tom si pokecáme o politice. Včera procházku zrušila, s tím, že je stále příliš rozrušena (upset) a nemůže zatím s žádným Trumpovým voličem komunikovat...

4 0
možnosti
JR

J13a24r84a 62R29a53n48k

13. 11. 2016 20:46

Honzo, ja jsem v klidu, vic mne zesmutnilo umrti Leonarda Cohena, na nejake nenavistne hlasky nereaguji a pan Radek vi sam dobre, ze pokud by psal o tom, co se deje v Mexiku, ctenare by zrejme nejake urezane hlavy nezajimali. Nejsem slepa a hlucha, vim, co exodus v Evrope vyvolal, ale znam take hlavniho loutkate, ktery tahal za provazky pri vetovani v OSN a jemuz to vse vyhovovalo. No rekni, neni to sranda, ze dokonce Putin a jeho hackeri pomohli kacerovi?;-) Nekolik z mych blizkych pratel zde muze napsat to same, co autor, ale dohodli jsme se, ze na tema Trump nebudeme mluvit....jednoduche, komunikujeme a schazime se dal. V dnesnich zdejsich novinach se pise, ze California, Washington, Oregon, Hawaii, Nevada a mozna i Alaska - chteji secede, takze nejakou legraci si jeste uzijeme, neni vsemu konec, jak dokzuje tolik dnu trvajici asi 3 mile dlouha demonstrace v NY.

0 2
možnosti