Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mueller sdělil, že neprošetřoval aktivity prezidenta, protože má imunitu. Jinak řečeno, kdyby Trump požádal Putina, aby se vměšoval do amerických voleb, tak Mueller tuto linii vůbec nebral na zřetel, i kdyby mu její existenci potvrdilo deset svědků a sto digitálních stop.

Proto ohlásil amíckému prostému lidu, že si dát pouze pro příště majzla na vměšování Ruska.

0 0
možnosti
JS

V pojeti "demokraticke " levice je Trump vinen uz tim, ze vyhral volby. Zoufala snaha ho odstranit jakoukoli cestou prameni z toho, ze vetsina z (zatim) 23 dem. kandidatu na prezidenta pusobi spise jako spolek mentalne narusenych lidi, nebo pravovernych bolseviku. S tim se ovsem volby v USA nevyhravaji.

4 0
možnosti
IL

I28v30a36n73a 92L65a22n26c61e

31. 5. 2019 14:40

Doufám, že tento spolek organizovaných hlupaku nezvitezi, ale oni jsou schopni podvadet a lhat, prekrucovat pravdu, i "vrazdit" pokud jim nekdo stoji v ceste. Jsou to nebezpeční hlupáci, všeho schopni...

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik