Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé je, že nikdo už se dnes neodváží říct, jak složitá je práce kameramanů v terénu. Sledují to, co natáčejí a nemohou sledovat co se děje kolem. Velmi často se dostávají do nebezpečných situací a občas na to doplatí. V případě PL nejspíš došlo jen k tomu, že instinktivně vycítila nebezpečnou situaci, protože došlo ke změně. Těžko říct, jak by se někdo z nás zachoval v její situaci. Na jedné straně se divák dožaduje záběrů z místa, na druhé straně odsuzuje, když se někdo nechová podle nesmyslných představ. Jestli je to tak snadné, proč se tam diváci nezajedou podívat sami a nerisknou, že se možná dostanou do nebezpečné situace, s kterou si poradí po svém.

0 0
možnosti
Foto

A jakou intuici měla, když kopla tu malou holku do břicha?

1 1
možnosti

To se by se paní, popř. slečno, nemělo rozebírat jako doslovně. Tady jde spíš o to, že ta "oběť" v případě toho podražení nohou je, bud´ terorista sám nebo, přinejmenším, má k terorismu sympatie. To by Vám, máte-li ráda ten koutek světa ve kterém žijete, mělo vadit víc, než trhlá baba, skrz níž se tenhle hajzl provalil.

1 0
možnosti

Jak uvádí Independent, Alghadab dostal nabídku dělat fotbalového kouče v Madridu..prošel asi bezpečnostní kontrolou bez problému ¨

http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/the-syrian-refugee-tripped-over-by-a-hungarian-camerawoman-is-getting-a-job-as-a-football-coach-in-10504233.html

0 0
možnosti
Foto

"Lidskoprávnické" a "sluníčkářské" poučení zní - Nekopejte do teroristů ani na zem spadlých! :-P R^

1 0
možnosti

J76o98s20e73f 64P77a82r76á87k

16. 9. 2015 20:27

Hrál jsem fotbal a kopnul jsem protihráči mezi nohy. Chápu madarskou kameramanku, akorát ten pytel mi tam chybí....Pan Ptáček mě jistě pochopí.

0 0
možnosti

M30i53l48a56n 29R39a79d95e91k

16. 9. 2015 18:39

inu, ženská intuice.

0 0
možnosti
Foto

Každý příchozí jednotlivec musí být individuálně lustrován. Mám nedobytný pocit, hraničící s jistotou, že je tato vlna organizovaná, aby se do ní mohlo schovat co nejvíce takových šmejdů.

6 0
možnosti