Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Severa, díky za napsání tak odvážného článku. R^ 

Máte jediné štěstí, že jste již desítky let Kanaďan a píšete z Kanady. Jinak byste byl tady "sežrán zaživa" coby odporný Rusofil, komunista, lhář v Putinově (pardon - "Putlerově") žoldu, apod.

V našich luzích a hájích je totiž v současné době oficiální pravda jenom jedna, a to ta, která přichází z dílny USA. Zajímavé na tom je pouze to, že ji nejvíc hltají stále stejní lidé (nebo dnes potomci lidí), kteří dříve hltali "jedinou pravdu" přicházející naopak z Moskvy. A naopak, kdo používal zdravý rozum a pochyboval tehdy, pochybuje i dnes. 

Je to geneticky a výchovou dáno.

0 2
možnosti
JS

Pardon, Mazurek, omylem jsem Vám dal minus.  Bohužel, asi je to tak jak říkáte. Většina lidí jde vždycky za vedoucím, i když je to pablb nebo zloduch. Tak už je to od přírody zařízené.

0 0
možnosti
Foto

Vaše dedukce z obrázků jsou dost humorné a díky za ně, pobavily hned po ránu. ;-D

Kdybyste totiž viděl nějaké obrázky ze skutečné války, tak byste tohle nikdy nemohl napsat.

0 1
možnosti
JS

Bud¨te tak hodný a pošlete mi nějaké obrázky ze "skutrečné války". Moc rád bych se poučil.  Ale neposílejte mi masakr z Houly. O tom mám svoje zdroje.

0 0
možnosti
JR

J60a24r74a 69R96a75n13k

5. 10. 2015 1:56

Sorry, pro Syrany, ktere znam ja v Kanade byl Asad otec i syn krvavy diktator, mnozi z nich meli a maji pribuzne ve vezeni a neni to pro kradez.

Syn kratce po dosazeni na trun par let nic moc neresil, mel stale zbrane dodavane Ruskem, pred tim Jeste Cinou a CSSR, demonstranti nemeli na pocatku nic......

1 0
možnosti
JS

Paní Jaro, já vím že Vy jste je oba prohlédla a ocenila podle svých představ světa. Hafez Asád byl voják, který potlačil povstání Muslimských bratří v Hama, tím že je pobil všechny, tedy dvacet tisíc lidí. Protože to byly salafisti, tak si nestěžuju.  Bašár je asi taky pěkné kvítko, a nedělám si iluze, že to je lékař a k rodinnému veslu se dostal jen osudnou tragédií. Faktem ale zůstává, že USA Bašára užívaly ke svým potřebám, a že se nad jeho represivním režimem nikdo nepohoršoval, až mu to tam CIA a Erdogan a Saudi začali hustit před čtyřmi lety.

0 0
možnosti