Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Juknul jsem na ta "lidská práva v islámu: "Článek 22 (a) V prohlášení se uvádí, že "Každý má právo vyjádřit svůj názor svobodně takovým způsobem, který by neměl být v rozporu s principy šaría ."

To mně úplně stačilo! Rv

Jinak všechno to, o čem vcelku správně píšete, začíná být úplně podružné. Existuje totiž matematická jistota hovořící o poměrně brzkém a nevyhnutelném zániku celé lidské civilizace (a je zde jedno, jaké), a to v důsledku strašlivé populační exploze.

A v podstatě to už i začalo - za každého jednoho dnes s velkou "humanistickou pompou" v Německu přijatého afrického imigranta se jen v samotné Africe narodí tisíce dalších, kteří se dříve či později také budou chtít dostat do Německa!

Pojem civilizace či civilizovanost bude dříve či později proto zcela zákonitě nahrazena pojmem "snaha o přežití za každou cenu". A nebude to nic hezkého!

Takže nejde ani tak o to "kolik civilizací se nám vejde na planetu", ale "kolik lidí se nám vejde na planetu", aby vůbec mohla jakákoli civilizace ještě existovat.

0 0
možnosti
MR

M22i53l10a54n 72R75a86d36e27k

11. 1. 2017 22:22

A to jeste zminim ze do USA se to cpe ze vsech stran, i z Evropy, to je volba nohama.

0 0
možnosti
MR

M43i80l15a56n 96R28a44d12e29k

11. 1. 2017 22:20

No, von se ten cvok v sandalech oddelal sam,a s nim i celou Indii. Tim ze vsadil na male zemedelce a remeslniky, presne podle SJWs, misto na industrializaci.

Co se Nemecka tyce, ti jsou cvokove a exoti, narod co se vypracuje ve vsem vsudy, a pak si vykroci za nejakym silencem primo do hnoje a zkazy. Dne potreti za cca sto let.

Takze kteraze to civilizace je hodna nasledovani?

0 0
možnosti