Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jsem velmi prekvapen vasimi detailnimi znalostmi o specialnim prosekutorovi Muellerovi a jeho praci, pane Severo. Jako kanadan jste dokazal poukazat na jednem problem teto komise. Obdivuhodne.

Osobne mohu jen podotknout neuvazenost pana Muellera ve vyberu pomocniku pro tuto praci. Vsichni "levicaci" s osobnimi naklonostmi k opozitni strane Trampa. Pan Weissmann, jako vedouci teto skupiny 18 pravniku, dokazal zvladnout Muellera a psat celou zpravu prakticky sam. I ten 91/2 minutovy proslov, mesic po vydani zpravy.

Cekam s jistou netrpelivosti na "Nadleruv a Schiffuv cirkus" 24 cervence. Jiz dnes verim v prekrasnou podivanou.

0 0
možnosti
JS

Souhlas, a děkuji za uznání. R^

0 0
možnosti
JR

J12a19n 84R75á27ž

15. 7. 2019 16:30

Je vidět, že v politicky citlivých kauzách, jsou prokurátoři stejní nýmandi ve Washingtonu jako v Olomouci. Ve snaze sebe zviditelnit a pomoci hrát špinavou hru zákulisním hráčům, ze sebe dělají pitomce tam i tady.

3 0
možnosti
JL

Dnes mohu plne souhlasit s tou casti americkych politickych prosekutororech ve vasi analize, pane Razi. Zde je osobni presvedceni prokuratora obrovsky dulezite. (i kdyz ma byt nepoliticky). Nekdy to presvedceni zaslepuje a vytvari uzasne nesmysly. Dukazem je i ta Muellerova zprava.

0 0
možnosti
IL

I10v62a17n12a 11L14a59n74c70e

15. 7. 2019 11:39

R^R^R^ Rozum zůstava stát nad dem. šaškárnama, ale pozor: jsou to šašci velice nebezpeční, (někdy i sami sobě;-D)

4 0
možnosti
Foto

A nemůže proběhnout jednání před vojenským soudem a prohlášeno za neveřejné jako v případě manželů Rosenbergových?

1 1
možnosti
JS

Rosenbergovi, byli souzeni u New Yorkského "Southern District" soudu (jako Michael Cohen), tedy v normálním trestním řízení pro civily. Navíc nemá Mueller co dělat s vojenskou judikatůrou, která je jen pro vojáky. Ale i u normálního soudního procesu soudce může část jednání vést za zavřenými dveřmi, a nebo vyslovit zákaz publikace na jakokoliv prokurátorovu evidenci. Co ale nemůže, je odmítnout obhajobě plné odhalení kauzy proti obžalovanému. A v tom je tady kámen úrazu. Mueller musí dokázat nejen, že Prigožin vedl troll farmu (o čemž nikdo nepochybuje), ale že to byla operace Ruské výzvědné služby, jak naznačovala žaloba.

3 0
možnosti