Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší prokazatelnou vinu na sestřelení letadla má Kyjevský režim, který neuzavřel vzdušný prostor nad místem bojů.

Kdybychom se řídili zákony, které sami vydáváme, tak už jen skrze toto byla podaná žaloba na kyjevské představitele. O tom, že tuto válku sami rozpoutali je další věc.

Jenže naše "demokracie" se postavila na stranu zločinu a podle toho současný svět vypadá.

Jinak, dobře napsáno, karma R^

0 1
možnosti
IK

I18g93o45r 52K76r30e42s24t29a

18. 8. 2015 17:09

vidím to podobně, karmaR^

1 0
možnosti
MR

podle popisu jste utekl po sovetske pomoci Ceskoslovensku. Nechapu ale proc. Nechapu teda proc dnes jste rad jak "byvaly" kagebak z Kremlu sezral Krym, pak kus Ukrajiny kterou vy otrocky nazyvate Novoruskem, cili by vam asi nebylo proti srsti aby osvobodil Ukrajinu celou, pak Novorusko v Pobalti, pak uz se uvidi. Vzdyt jste v 1968 teda musel byt rad ze nas osvobodili od fasistu, vzdyt jsme na ne strileli z Narodniho Muzea. 

O tom jsou i dnes ruske, nejen sovetske dokumenty. A o te Ukrajine lze Zapad, ne Kreml ze?

6 0
možnosti
SS
JL

Co pan ci soudruh Severa zamlcel je, ze Putinovi ordneri a vojaci na dovolene k troskam letadla nikoho nepustili. Mezinarodni vysetrovaci komise musela tyden cekat v Kijeve nez mohla zacit svou praci. Vic nez dost casu na to aby Putlerovi "odbornici" odstranili jakekoliv dukazy a stopy prozrazujici pachatele. Kdyby Putler mel skutecny zajem na vysetreni tragedie nechal by trosky letadla uzavrit pod straz a naridit okamzite vysetrovani. Taky se autor nezminil, ze se v troskach prehrabovali separatiste a i  mistni vesnicane. Dopustili hyenizmu okradani mrtvol obeti. Je o tom video na youtube pod nazvem: "Cash, credit cards, jewelrery stolen".

7 0
možnosti
JL

Video se jmenuje: "Looting on crash site of MH 17".

1 0
možnosti
MT

Tím lidovým mudrcem jsem nemyslel Vás, nic osobního:)

0 0
možnosti
JS

Zajímavá diskuse, a samozřejmě, že podobné reakce jsem plně očekával. Ovšem, z mího hlediska je na diskusi  nejvíc zajímavé, že nikdo se nevyslovil k bodům, které jsem uvedl. Celkem je mi jedno jestli mě tu někdo počastuje, "lidovým mudrcem", ale jistě by bylo poučné vědět jak si lidé vykládají to ticho o něčem co by mělo být - jestli je pravdou to co Američani tvrdili 22-7-2014, tj. že mají něco jako video té střely - propagandistyckým esem proti Puitnovi.  Jak jim tohle dává smysl?  A opět je tady taková opravdu podivná souhra náhod a podobnost s incidentem  plynového útoku Assada v době, kdy podobná rána na oko spojence by opravdu ruským záměrům nesloužila.

2 2
možnosti
TH

Jsou věci, které se veřejnost dozvědět nemá....však oni časem možná uniknou nějaký informace z archivů....;-)

1 0
možnosti
MT

A co tenhle pohled: Obama se teď s každým za každou cenu chce kamarádit a očividně chce USA zbavit nálepky světového četníka. nechme stranou jestli to je nebo není dobrý nápad. Nemůže být důvodem toho že pes neštěká snaha být kamarád i s Vladimírem Vladimirovičem?

Ne že by to bylo něco platné, protože Rusko bez vnějšího nepřítele (ideálně fiktivního:) by prostě nebylo Ruskem:-)

0 0
možnosti
JS

Když říkal Medvěděv, že Bilý Dům by měl už jednou konečně vyměnit Sovětology za Rusology, co myslíte, že tím mínil ?

1 3
možnosti
MR

M66i46l84a98n 25R19a50d89e17k

17. 8. 2015 22:48

to letadlo nechtel asi nikdo sestrelit, spise si ho spletli to se stava.  Nekdy vojaci strili na vlastni stranu - friendly fire - proste chybicka se vloudi. A opravdu si dali na web hezky pochlubeni ze sestrelili ptacka, a pak kdyz videli co udelali za kravinu, tak to stahli.

ale vypada to ze mate radost jak to kluci rusti nandavaji tem teroristum z Ukrajiny, kteri valci na Ukrajine.

4 0
možnosti
JS

Oni si to opravdu dal na web, protože si mysleli, že to opravdu sestřelili, a že to byl nějaký transportér. Faktem zůstává, že letadlo spadlo z výšky 11km, a že povstalci nemají prokazatelně zbraň, kterou by to pořídili.  Co se týče mé radosti z kluků, já být Putin, tak bych zabral zpátky celý Novorusko. Ovšem já do toho nevidím tak jak on.

1 5
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 849x
Expat v Kanadě od r.1968, Ajt´ák v důchodu, od dětství náruživý čtenář. Filozoficky svobodomyšlenkář, agnostik, s odkazem na Evropské osvícenectví. (Z novodobých myslitelů mám nejblíže k Christopheru Laschovi ). Politicky jsem vyznavatel střední cesty, což neberu jako lhostejnost jako spíš právo rejpat do obou stran. Obecně, mým terčem jsou extrémistické pozice, tedy, politika identity, islamismus, rozbíjení sociálního zabezpečení, (a na druhé straně) představy o státu jako univerzální kojné, prostomyslné rovnostářství, (a na druhé straně) vymazávání demokratické společnosti komerční manipulací a oligarchickými zájmy. xenofóbie, ale více oikofóbie (což je novotvar k popisu sklonů k přehnané kritice vlastních tradic, doslova "strach z vlastního domu").

Seznam rubrik