V únoru vládne Tygr - jak toho využít?

A je to tady. Tedy TYGR je tady. Toto zvíře je garantem skutečného začátku. I když nový rok podle západního kalendáře začíná již 1.1. a letošní čínský rok začíná 8.2. ten opravdu dravý začátek přichází s Tygrem.

Ten podle energií Astorypu začíná vládnou již od 21. ledna. Jeho skutečná síla se však začne projevovat až se začátkem jarních energií (element dřevo) a to bude 5.2. Tygr je tak tou pravou energií pro skutečně silný a razantní start.

Využijte ho. Tygr přináší velmi silné až agresivní energie. Dokáže se vrhnout na svoji kořist a bezlítostně ji získat. Proto vám pomůže se velmi dobře odrazit do všech letošních aktivit. Je to energie silně individuální, takže vám pomůže zaměřit se hlavně na sebe a své plány. Umí jak rychle vyrazit, tak i trpělivě vyčkávat. Jedno je jisté, ví přesně KDY vyrazit, aby úspěch byl zaručen. Proto nesmíte jeho začátek propásnout. Při začátku letošních aktivit si do ničeho nenechte mluvit. Tygr chce jednat po svém a „chytráky“ ve svém okolí nepotřebuje. Stačí, když mu jasně ukážete svůj cíl. Tygr se po něm vrhne sám a po svém. Bude-li vám někdo bránit, mohou hrozit i nepříjemné konflikty. Pozor na zlost či vztek. Silné energie musíte ventilovat. Choďte hodně ven, buďte v přírodě a snažte se vše nechat volně plynout.

 

 

Zdroj: HAPPYWEEK 154

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jirka Černák | čtvrtek 11.2.2016 9:14 | karma článku: 7,77 | přečteno: 195x