Únor - začínají aktivní energie

5. února to začne. Definitivně končí pasivní období zimy a přicházejí svěží a čerstvé jarní energie. Bude vás posilovat agresivní energie Dřeva a s ní spojená energie větru. Je to doba začátku a růstu.

Je to klíčová energie pro váš úspěšný start. Pokud sílu a agresivitu Dřeva propásnete, bude pak pro vás velmi těžké se pouštět do čehokoliv nového. Jak víte, rok 2016 – rok Opice – je rokem příležitostí (a nebo ztrát). Nyní máte jednu z největších příležitostí tohoto roku: ZAČÍT. Ti z vás, kteří se nechají vystřelit vzhůru silnou energií Dřeva, budou za několik týdnů daleko před těmi, kteří zůstanou v únoru stát na místě. Energie fáze Dřeva je nejprudší energií v cyklu energií času. Je průrazná a agresivní.

Je to energie, která je spojená se všemi začátky, s porodem, rašením nových rostlin apod. Bez této surové energie by nic nového nevzniklo. Matky, které rodily přirozeným způsobem, vědí, o jakou sílu se zde jedná. Pokud tedy tuto energii využijete, zrodí se ve vašem životě něco nového. Tato energie vám tak pomůže rozjet velmi rychle všechny aktivity, které jste si na tento rok naplánovali. Takže na nic nečekejte, nic neodkládejte a jednoduše začněte. Silná a rychlá vlna Dřeva vás odnese o notný kus kupředu.

 

Zdroj: HAPPYWEEK 155

 

Autor: Jirka Černák | pátek 12.2.2016 15:56 | karma článku: 9,41 | přečteno: 363x