Jak mít všeho dostatek

V přírodě existuje a působí zákon akce a reakce. Jedná se o třetí Newtonův, který říká: Každá dvě tělesa na sebe vzájemně působí stejně velkými silami opačného směru.

Budete-li tedy tlačit na zeď určitou silou, tato zeď na vás působí toutéž silou. Proto se také nedoporučuje tzv. „tlačit na pilu“ – protože pak ta samá síla působí proti vám a ztěžuje vaši práci. Pokud tedy nechcete v životě rezistenci, nesnažte se prorážet silou. Ale tento zákon byste měli využívat jinak: zákon přitažlivosti. Ten vyplývá z tohoto Newtonova zákona. Říká, že pokud působíte na nějakou energii, tak ji tím k sobě přitahujete (nebo-li tato energie působí stejnou silou na vás). Proto se vám také v životě děje nejvíce to, na co se nejvíce soustředíte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hojnost je přirozená

Pokud se soustředíte na to, že máte málo  peněz, pak jich budete mít stále méně (přitahujete k sobě energii „málo peněz). Pokud se tedy budete stále v životě zabývat tím, co nechcete, pak toho budete mít stále více. Musíte se tedy začít dívat na věci jinak. Musíte se soustředit jen na to, co chcete. Otevřít se tomu a být připraveni to přijmout. Pokud splníte tyto tři podmínky (soustředění = vyslání energie, otevření se této energii = aby ke mně mohla přijít zpět a přijetí = schopnost tuto energii i použít), pak do vašeho života bude volně plynout vše, co od života chcete. Musíte s tím ale vědomě a aktivně pracovat. Nestačí sedět doma na gauči a snít. Více snění vám přinese jen zase více snění.

Autor: Jirka Černák | středa 18.5.2016 8:29 | karma článku: 12,71 | přečteno: 418x