Jak bydlíte, tak žijete

Šaty dělají člověka, domov tvoří celý váš život. To, jak bydlíte, kvalita vašeho domova určuje i kvalitu vašeho života. Nepodceňujte sílu vlivu vašeho domu či bytu na váš život.

Domov je jedna z klíčových oblastí vašeho života, která silně ovlivňuje vše, co v životě děláte, jak se vám v životě daří i vaše zdraví.

Sílu prostředí, ve kterém lidé žijí, objevil člověk již před mnoha tisíci lety. Ti, kteří si tuto moc uvědomili, věnovali svým sídlům a obydlím mnoho své energie i finančních prostředků. Věděli, že se jim to vždy mnohonásobně vrátí. Proto si významní stavěli významné rezidence. Proto vznikala velká panství a zámky. Sídlo již nesloužilo jen jako ochrana před vnějším nebezpečím, ale hlavně jako zdroj silné energie pro kvalitní a úspěšný život. Čím kvalitnější je váš byt nebo dům, tím kvalitnější je i váš život a to po všech stránkách. Věnujte proto kvalitě svého bydlení velkou pozornost.

Lidé ještě stále věnují více pozornosti svému vlastnímu vzhledu, oblečení apod., než vzhledu a kvalitě prostředí, ve kterém žijí. A přesto je toto prostředí pro život daleko důležitější, než správná rtěnka, nebo oblek (jen tak mimochodem – péče o tělo a oblečení vytváří stejné energie v životě člověka, jako péče o bydlení, jen jsou daleko slabší – tělo, oblečení i dům/byt patří ve svém základě k energii elementu Země). Při výběru svého bytu či domu musíte věnovat pozornost více aspektům, než jen interiéru. Kvalitou musí vyhovovat všechny tyto body:

 Kvalita krajiny – lokace

 Kvalita pozemku – ulice

 Kvalita domu

 Kvalita interiéru

Pokud chcete žít opravdu kvalitní život, musíte žít i v kvalitním prostředí. Čerpáte z něj energii stejně, jako např. ze zdravého stravování. Místo, ve kterém žijete, ovlivňuje vaše zdraví stejně jako zdravé potraviny. Ale neovlivňuje jen vaše zdraví. Ovlivňuje všech 9 hlavních oblastí vašeho života. Velkou měrou zasahuje především do rodinných a partnerských vztahů.

 

Autor: Jirka Černák | pátek 4.3.2016 15:12 | karma článku: 10,26 | přečteno: 728x