Červen - měsíc Koně

A je to tady. Ještě jsme úplně nezapomněli na zimu, kdy vládly ty nejslabší energie roku a máme tu období, kdy jsou energie naopak nejsilnější.

Červen je tak měsíc, který nabízí nejvíce aktivity a dodává nám sílu zvládnout úplné maximum. Letní slunovrat pak bude znamenat úplný vrchol, po kterém začnou energie opět pomalu slábnout. A tomuto období říkáme období KONĚ.

Červen – měsíc, kterému vládne KŮŇ

Když si představíte koně, pak si můžete jasně uvědomit, jakou kvalitu energie nejsilnějšího měsíce v roce mají. Kůň je krásné, ušlechtilé zvíře. Miluje pohyb. Ke šťastnému životu potřebuje volnost a svobodu. Divoké koně žijí ve volné přírodě ve stádech. Tím akumulují svojí sílu. Pro život člověka to znamená, že by měl být co nejvíce obklopen lidmi, které má rád a kteří mají rádi jeho. Letní období je tak nejlepším pro různé společenské akce, kde vládne uvolněná nálada, lidé se radují, jsou veselí apod. Nezapomeňte být v těchto měsících co nejvíce společenští, být mezi lidmi a chodit na různé společenské akce. V tomto čase se lidé cítí lépe mezi lidmi. Pokud plánujete např. dovolenou, bude lepší jet s přáteli nebo na místo, kde to „žije“. Divocí koně milují svoji svobodu a volnost. Proto i vy byste v letních měsících měli co nejvíce využívat volného času. Neseďte doma. Jděte ven, užívejte si krásných dlouhých dnů v přírodě. Jezděte hodně na výlety. Nezdržujte se dlouho na jednom místě. Volnost znamená i svobodu. Neměli byste se proto příliš „svazovat“ pevnými plány. Řiďte se raději momentální náladou. Pokud se vydáte na výlet na určité místo a cestou vás ale zaujme něco jiného, nebojte se plán změnit. Kůň rád běží tam, kde se mu to právě teď líbí. Pozor však na to, že obecná nespoutanost koně není vždy vhodná ve všech aspektech života člověka. Přeci jen v lidské společnosti platí určitá pravidla (a pravidla obecně jdou proti energii Koně). Proto si dávejte pozor na to, abyste nějaké své závazky důležité pro váš život neporušili. Protože energie Koně je silně ohnivá, patří k ní vše, co se týče lásky, chtíče, sexu a vášně. Hrozí tedy určité riziko nevěry či rušení vztahů, které se mohou v těchto měsících jevit až příliš „spoutávající“. Energie Koně patří také k tzv. nejvyššímu JANGU. Je to tedy nejsilnější a nejaktivnější energie roku. Proto byste v tomto období měli jet opravdu naplno. Věnujte se všemu s maximální energií. Budete jí mít hodně, protože vás energie Koně maximálně nabíjí. Věnujte se svým vizím, snům a cílům a snažte se doběhnout do cíle. K tomu vám energie Koně pomůže.

Autor: Jirka Černák | čtvrtek 2.6.2016 14:08 | karma článku: 12,05 | přečteno: 201x